Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mandulakő ellen?

Mandulakő ellen?

Figyelt kérdés

Már egy jó ideje mandulaköveim vannak. Voltam vele orvosnál, aki azt javasolta, hogy gargalizáljak sós vízzel, és magamnak is el tudom távolítani a köveket. 1 éve próbálkozom, de elég mélyen vannak a kövek, így nem mindig sikerül. Voltam vele másik orvosnál is, aki csak egy kicsit megpiszkálta, majd szintén elküldött gargarizálni. A kérdésem a következő lenne:

Szeretnék tőlük véglegesen megszabadulni, az összes kellemetlen tünettől egyaránt. Van olyan műtét, amivel el lehet őket VÉGLEGESEN tüntetni? Esetleg kivehetik a kövek maitt a mandulámat? Az egész életemet megkeseríti... Főleg, hogy az orvosok se foglalkoznak vele...

2018. ápr. 13. 02:47
 1/2 anonim ***** válasza:
Apukámnak is volt. Ott a rendelőben kinyomta neki az orvos. Nem volt fájdalmas. Momd meg az orvosodnak tegye ezt vagy keress egy másik orvost.
2018. ápr. 13. 06:22
 2/2 anonim ***** válasza:

A mandulakő ártalmatlan,de kellemetlen dolog.Nehéz tőle megszabadulni.Gargalizálj rendszeresen és tanuld meg kiszedegetni magadnak.Ha nagyok,lyukacsosak a manduláid,lehet a mandulaműtét fogja csak megoldani.

Nekem évekig volt mandulakövem,hetenként kellett kinyomkodnom a mandulám feletti nyílásból.Először öklendeztem,majd később hozzászoktam,hogy a torkomba nyulkálok.Elkezdtem a Listerine szájvízzel öblögetni és nálam bevált.Egy éve megszüntek a mandulakövek,azóta tiszta a torkom.Nézd meg,nekem most ilyen:

[link]

Mutass képet te is a torkodról,manduláidról.

2018. ápr. 13. 14:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!