1/6 anonim válasza:
Tiszta, illatos, fogkő és lepedék mentes?
Akkor igen. Az emberek javának sárgás a foga, nagyon kevesen vannak megáldva hófehér fogsorral.
Ha az alapvető száj higiéniára odafigyelsz akkor minden rendben van.
2/6 anonim válasza:
Ha nem azért sárga, mert ápolatlan, akkor miért ne lehetne? :) Egyébként ha ez ennyire zavar téged, akkor mostmár bármelyik drogériában lehet kapni fogfehérítős fogkrémtől kezdve az ecsetelőkig, fogfehérítő matricáig, lámpáig mindent, a pénztárcád kapacitásától függően nyilvánvalóan. Én régóta DM-es fogfehérítőt használok 3900FT és tökéletesen működik. Ha nem szeretnél költeni rá, akkor moss fogat szódabikarbónával. :)
3/6 anonim válasza:
Valakinek alkatilag sárgábbak, az egyáltalán nem para. Tégy meg mindent, hogy ehez képest a lehető legjobban ápold őket, ennyi a lényeg:)
4/6 anonim válasza:
Egyértelmű hogy nem. Ugyanis ápolatlan vagy és a lábad is biztos büdös.
5/6 anonim válasza:
Igen, olyan akinek szintén sárga xd...Próbáld ki a fogfehérítést. Vagy legalább olyan fogkrémet, aminek az átlagostól jobb a fehérítő hatása. A reklámok tele vannak ilyenekkel..Bár általában fontos a jól ápoltság, de a kérdésedből arra következtetek hogy lehetnek itt más problémák is...Akinek nem kellesz, annak mindegy hogy milyen fehérek a fogaid nem azon fog múlni, és ez fordítva is igaz...
6/6 anonim válasza:
Engem iskolában még sokat csúfoltak érte. Gyógyszerektől volt sárga, aztán sajnos hanyagoltam is. Kicsi lett az önbizalmam, de végül lett barátnőm és most is van :) (Pedig vannak rossz fogaim is... utólag már nehéz "jóvá tenni" őket... )
És igen, sokaknak "alapból" sárgák.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!