Nagyon sárga fogaimat szeretném kifehéríteni, ha nem is hófehérre, de szereték kicsit fehérebb fogakat. Milyen fogfehérítőt tudnátok ajánlani?
Hat en csak orvossal csinaltatnam. Főleg ha látványosan sárgák lennének a fogaim
De van ez a bright white vagy mi. Mindenki ezt nyomatja most próbáld ki. De csak ezt a markát es az oldalukról rendeld mert hamisítják azzal meg tönkre teszed a fogaidat.
Lehet rajta fehéríteni 100%. Hanyagoltam a fogmosást fiatal koromban ès ez miatt nagyon sárgák. Már régóta folyamatosan mosom őket, de nem fehérednek ki.
Szódabikarbónától tartok, a bright white meg àllitolag nem segít.
De kicsit utána olvasgattam és több gelyen is írjak, hogy ha heti 1x
Folytatás, véletlenul elkuldtem.
Szóval ha heti 1x megmosom szódabikarbónával akkor az nem káros.
Én ma délután megyek a fogorvoshoz, fehéríttetni.
Két verziót tudott ajánlani: a rendelőit, és az otthonit. Nyugodtan menj el a dokihoz, ha bp-i vagy, megadhatom az enyém címét. Kapsz egy pakkot, amivel otthon fehérítheted.
Én a rendelőit választottam, nehogy vmit elszúrjak otthon...
Rendelői fogfehérítés segít csak ha tényleg annyira sárgák, de ne várj csodát! Viszont sajnos a genetika is hibás ebben...
Nálunk apai ágról örököltem ezt, hófehér sose lesz, de sárga se ha megfelelő a szájhigiénia.
Évente egyszer járok fehérítésre, mellette Signal White Now Glossy Chic fehérítő fogkrémet használom, nekem ez a kettős vált be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!