Mi színeződik el a fogon? Mi okozza az elszíneződést? És mitől fehéredik ki a fehérítéskor?
Mi szinezodik el a fogon?
A fogzomancra letelepednek a lerakodasok es emiatt egyre sargabbnak tunik a fog es fenytelennek.
Mi okozza az elszinezodest?
-kave
-cigi
-szinezett uditok/etelek
-valakinek alapbol sarga fogai vannak
-gyogyszerek hatasa
-rossz tomes (?)
-rendszertelen fogmosas
Stbstb.
Mitol feheredik ki a feheruteskor?
Hidrogen-peroxidot hasznalnak.
Ha ugy erted, hogy besargult a fogad, de mosod rendesen (!!) es nem hat, akkor annak sok okozoja lehet.
Iszol/eszel barmilyen szinezovel rendelkezo dolgot, cigizel stb? Hagyd abba.
Milyen fogkremet hasznalsz? Nem hat? Keress valami masikat.
Ha meg csak ugy atmesz a fogaidon napi ketszer, akkor ne varj sok csodat... a fog kifeheritese amugyse keves ido, sajnos nekem is eleg sargasak voltak, szoval tapasztalatbol beszelek. En minden etkezes utan mostam, ha otthon voltam es hasznaltam Listerine szajvizet. Szerintem mar ez a ket kis dolog is sokat segit. Reggel/este 4 perc fogmosas, etkezesek utan 1-2.
Tudom ajanlani a crest fogfeherito matricakat. Kicsit erzekeny lesz a kura alatt a fogad, de nagyon szep lesz a vegeredmeny!
Termeszetes forrasbol pedig: kurkuma vagy szen kokuszzsirral. Nekem a kurkuma jobban hatott.
Neha-neha probald a szodabikarbonat, de ne tul gyakran, mert tonkreteszi a zomancot.
Ha meg azonnali eredmenyt szeretnel, akkor irany fogorvosi fogfeheritesre.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!