A cigaretta okozta elszíneződést hogyan lehetne eltüntetni a fogakról?
az elsőnek üzenem, nem tudom csak szórakozik e, a citrom és a só is elég kegyetlenül bánik a fogakkal illetve az ínnyel, hát még ha hozzá dörzsölöd őket.
én nem hinnék neki:D kérdezz meg egy fogdokit, ne legyünk már lusták b*ssza meg.
Szódabikarbónát használok Én is.
De ne várj egyik napról a másikra csodát.
Hosszú folyamat.
Egy alkoholista nyilván azt mondaná, hogy " ez az egy amit nem ismételnék meg, ha újra kezdhetném az életem".
Sok mindent megbánunk idősebb korunkra.
De mindannyiunkban ott volt a választási lehetőség, hogy akarunk e dohányozni vagy sem.
Bocs az OFF-ért.
A szófabikarbóna kitűnű, de tényleg csak hosszabb távon. Természetesen elég hetente 2x megmosnod szódabikarbónával amúgy meg naponta minimum 3x rendes fogkrémmel!
A fogfehérítésés egyéb marhaságok csak a pénzről és profitról szólnak, de igazi megoldást nem illetve úgy igen, hogy a fogad közben szépen elfogy.
Ütvefúróval, többek között...
Eleve nem kéne dohányozni szerintem, főleg nem úgy ahogy ma a legtöbben teszik. A valódi választ meg gondolom meg tudja adni bármelyik fogorvos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!