S. O. S. Besárgultak az átlátszó fogszabályzós kis gumik. Mivel tudnám eltüntetni az elszíneződést?
Tegnap tették fel az új átlátszó gumikat a fogszabályzómra, de eszembe sem jutott, hogy az besárgulhat egy kis citromos nyalókától... teljesen befogta a kis gumikat. Nem merek mosolyogni, mert olyan, mintha a fogaim lennének sárgák :-( segítsetek kérlek! Mivel tudnám eltüntetni? Citromlével már próbálkoztam, de semmit sem segített...
14/L
Az sajnos semmivel nem jön le :D Ne pánikolj, senki nem veszi észre, ha te nem hívod fel rá a figyelmet (vagy ha igen, úgyis azt hiszik, hogy a gumik eleve sárgák).
Nekem is van fogszabályozóm, úgyhogy tudom, miről beszélek. Majd a következő aktiválásnál (gumicsere) kapsz új átlátszó gumit és odafigyelsz arra, hogy mit eszel :D (A nyalókában ki tudja, milyen színezőanyag van...Amúgy meg nem ártana leszokni róla, nagyon-nagyon gyorsan el tudja rontani a fogakat.)
Ami még durván befogja a gumikat:
curry
narancs, citrom, barack
Érdekes, hogy a kávé pl. nekem nem fogta be, pedig napi rendszerességgel iszom...
A citromlé meg rossz ötlet volt, mert nagyon savas -> szétmarja a gumikat.
Ne foglalkozz ezzel, inkább örülj, hogy neked van fogszabid (és szép lesz a fogsorod), másoknak meg nincs! Hidd el, irigykednek ám :D (Tapasztalat.)
24/L
Köszönöm szépen a válaszod!
Igazad van, legközelebb jobban odafigyelek és hanyagolom a nyalókát is!!! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!