Csókolózástól jöhetnek át bacik a számba, vagyis lehetnek lyukas fogaim tőle?
Figyelt kérdés
A barátomnak nagyok sok lyukas foga van, de amúgy nem büdös olyan nagyon a szája, és amúgy szerelmileg is minden ok. Viszont, mióta összejöttünk, és csókolózunk, már 2 lyukas fogam is lett, pedig eddig még soha nem volt, és rendesen ápolom is őket ugye. Nem tudom rávenni hogy mosson fogat, meg hogy menjen el fogdokihoz, folyton kiakad ha mondom neki.. Szóval a kérdés: hogyha valakivel csókolózok, akinek több mint 10 lyukas foga van, lehetnek tőle nekem is lyukas fogaim, hogyha mondjuk reggel csókolózunk és estig nincs alkalmam megmosni őket?
(Vagy ha buliba vagyunk és akkor másnap estig se mosom meg, mert nem otthon alszok?)
2018. máj. 28. 20:10
21/21 A kérdező kommentje:
Nem ertem mert fel mindenki a fogdokitol :D
2018. jún. 1. 14:10
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!