Csókolózástól jöhetnek át bacik a számba, vagyis
lehetnek lyukas fogaim tőle?
Figyelt kérdés
A barátomnak nagyok sok lyukas foga van, de amúgy nem büdös olyan nagyon a szája, és amúgy szerelmileg is minden ok. Viszont, mióta összejöttünk, és csókolózunk, már 2 lyukas fogam is lett, pedig eddig még soha nem volt, és rendesen ápolom is őket ugye. Nem tudom rávenni hogy mosson fogat, meg hogy menjen el fogdokihoz, folyton kiakad ha mondom neki.. Szóval a kérdés: hogyha valakivel csókolózok, akinek több mint 10 lyukas foga van, lehetnek tőle nekem is lyukas fogaim, hogyha mondjuk reggel csókolózunk és estig nincs alkalmam megmosni őket?
(Vagy ha buliba vagyunk és akkor másnap estig se mosom meg, mert nem otthon alszok?)
Én eleve össze se jöttem volna egy ilyen igénytelen emberrel. Fúj. 19 évesen meg legyen már annyi eszed hogy ez nem olyan baci mint ami pl torokgyulladást...jézusom.
2018. máj. 29. 08:51
12/21 anonim válasza:
okoz* ez lemaradt
2018. máj. 29. 08:52
13/21 anonim válasza:
Na de bakker, mekkora egy igénytelen tajparaszt ez a pali! Most komolyan nem képes fogat mosni? Konkrétan rohad a fél pofája és te még csókolózol is vele? Aki a személyes higiénére nem ad, ami az egyik legalapvetőbb dolog, attól sok jót nem lehet várni. Ez ha nagyon minimálba tolja, akkor csak reggel/este 2 perc, ha ennyire nem képes, én messziről elkerülném. Nem annyira büdös, azt írod? Semennyire sem kéne annak lennie, de több mint tíz lyukas foggal, rendszeres fogmosás nélkül egészen biztos hogy alsó hangon is penetrás csatornaszaga van, csak te a nagy szerelemben figyelmen kívül hagyod és mentséget keresel neki, valahol ez téged is minősít, már megbocsáss.
2018. máj. 29. 12:15
14/21 anonim válasza:
Egy másik tipp, amit a bulizásnál említettél. Ha nem otthon alszol( pláne rendszeresen), akkor tarts ott is, vagy vigyél magaddal kis összerakható úti fogkefét. nyilván mobilt és egyebeket is viszel, ez meg kábé akkora mint egy sportszelet, valahol tutira elfér. Nem is értem miért nem alap mindenkinek a fog és szájápolás. Én ebéd után is megmosom a melóhelyen, ha otthon vagyok akkor meg minden étkezés után, elviekben ez volna a normális, már ha a szakmai ajánlásokat nézzük.
2018. máj. 29. 12:19
15/21 A kérdező kommentje:
10es, ti is csokoloztok? Vagy mar undorotsz tole?
Mert en igazabol annyira nem, dee nem tudom elhinni hogy nem faj neki. Szet vannak rohadva, es nem faj?
Vagy ilyenkor ha mar szetrohadtak el is halnak vagy hogy van ez?
Nem ertek ezekhez :s
2018. máj. 29. 20:04
16/21 anonim válasza:
10-es vagyok
Csokolozunk, nincs neki rossz szajszaga ahhoz kepest h mi van ott, az ize edeskes. Teljesen jol megvagyunk ettol fuggetlenul. Csak amikor pl asit es latszik a sok feketeseg akkor grrr. En nem ereznem igy jol magam.
2018. máj. 29. 23:06
17/21 anonim válasza:
Én hallottam ilyet, hogy egy nőnek attól kezdtek el szuvasodni a fogai, szóval igen, lehet. Ja és ez orvosilag igazolt volt neki, hogy attól volt. Mert amíg nem volt az a párja, addigis ugyanúgy mosott fogat; és addig nem volt semmi baja a fogaival.
2018. máj. 29. 23:11
18/21 A kérdező kommentje:
Igen igen. Egyébként én annyira nem undorodok a rossz fogaktól, de attól még nem tudom h tud így lenni.
Persze sokmindenki van, aki hagyta elhanyagolni a fogait, tisztara szetrohadtak, ezzel nincs is annyira bajom. Inkabb az, hogyha mar eljutott idaig, menjen fogdokihoz, meg csinaltassa meg oket. Mert ugye az osszes foga sok idobe, es penzbe fog kerulni..
2018. máj. 30. 17:12
19/21 A kérdező kommentje:
17-es, ugyanez van velem is
2018. máj. 30. 17:12
20/21 anonim válasza:
Nálunk a barátnőmnek vannak borzalmas állapotban a fogai, és nem mer elmenni fogorvoshoz (attól fél hogy fájni fog a vésés, valamint hogy mit szól majd a fogorvos a sok rossz fogat meglátva). Sajnos a szülei nem szoktatták rá a fogmosásra, így már középiskolára is sok rossz foga volt. Már egy ideje minden reggel fogat mos, de a teljesen letört vagy lyukas fogakat ez már nem teszi helyre. Sajnos elől is van neki két foga között egy kis fekete lyuk.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!