Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Happy Smile, vagy más 'láthata...

Happy Smile, vagy más 'láthatatlan' fogszabályzó vélemény?

Figyelt kérdés

Sziasztok!

Az utóbbi időben egyre többször keresgélek, olvasgatok a fogszabályzással kapcsolatos témákban, nincsen különösebben nagy lroblémám a fogaimmal, persze azért távol állnak a tökéletestől a fogsoraim. Mérsékellt feltorlódásaim vannak, és amolyan 'kockafog' jellegűek. Hézagok sem az íny részeimnél vannak, inkább a fogaim 'végeinél'. Viszont rátaláltam a Happy Smile oldalára és nagyon megdogó maga a marketing része. Munkaköröből adódóan nem lenne túl előnyös számomra a külső, sem a belső fogszabályzási megoldás, ha csak ez maradna EREDMÉNYES opcióként, akkor nem nagyon erőltetném ezt az egész fogszabályzási mizériát.

Van itt valaki, akinek van tapasztalata ilyen fogszabályzóval? Maga az eljárási folyamat is érdekelne és leginkább annak eredményei (ha vannak).

Köszönöm! :)

2018. máj. 22. 13:52
 1/6 anonim ***** válasza:
A héten kapom meg az enyémet. Remélem, megfelelő lesz.
2018. jún. 4. 11:58
 2/6 A kérdező kommentje:
Szia! Köszönöm a válaszod :) Esetleg ha már használatba vetted írnál róla 1-2 sort, hogy mennyire tűnik komolynak, mennyire korrigálhatja a fogsort?
2018. jún. 5. 11:24
 3/6 anonim válasza:
Engem is érdekelne
2018. jún. 14. 15:39
 4/6 anonim ***** válasza:
Mindenkitől elnézést, de nem vettem észre, hogy tavaly ketten is rám kérdeztetek :-) A lényeg: a módszer jó, sőt, nagyon jó, viszont erősen ajánlom, hogy mindent papírozzatok le, mivel én most éppen emiatt vagyok komoly vitában az orvossal. A technika eredményes, viszont személyes hanyagság miatt más problémák jöttek elő. Ha előzőleg minden le lett volna fektetve korrekten, most nem lenne ez a gondom.
2019. nov. 1. 14:50
 5/6 anonim ***** válasza:

Érdekelne engem is, amúgy mi történt?

Tudnál többet mondani, az árakról, egyszerre kellett fizetni, mennyi időbe telt?

2020. júl. 8. 22:45
 6/6 anonim ***** válasza:
5: Megcsinálta első alkalommal a lenyomatot. A vizsgálat 5e-be került, a számitógépes elemzés 40 vagy 50. Aztán a számitógép kiszámolta, az én esetemben mennyi alsó és felső sinre lesz szükség. Megállapodtunk az árban: 600e, de úgy, hogy mindig csak akkor fizetek arányosan, mikor egy alsó-felső sinért megyek hozzá. Utána rendszeres időközönként én mentem, ő hozta a sineket, én fizettem. Apránként tehát megkaptam a sineket, elfogyott a 600e. Utolsó alkalommal kaptam egy pár, csak éjszaka hordandó sint (előtte mindig non-stop viseltem, 3x20 percre, étkezésekhez vettem csak ki). Megbeszéltük, hogy majd ha úgy látom, visszamegyek hozzá és rögziteni fogja a fogaimat. Tervem az volt, hogy kb. fél év múlva benézek hozzá, de akkor még nem tetszett az eredmény. Most vagyok kb. 1 évnél, menni akartam hozzá, de jött a járványhelyzet. Az eredmény már tetszik, szerintem rögziteni is lehetne, de várok még egy picit, hogy kiderüljön, hogyan alakul a virus mizéria.
2020. júl. 10. 08:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!