Hol raknak fel (állami támogatással) fogszabályzót Szekszárdon? (Esetleg Szeged/Pécs)
Lehetőleg jó orvost szeretnék, aki nem akarja kihúzni 5 fogamat, mint a helyi doki nalunk. Ráadásul 17 és fél éves vagyok, nem akarok kifutni az időből foghuzogatással.
Magánrendelés nem jöhet szóba.
Tudod, fogszabályozásnál nem véletlenül szoktak 3-4 fogat kiszedni :D
Anélkül ugyanis nem lehet megcsinálni, mert egyszerűen nem férnek el a szádban.
A foghúzás megvan két ülésben, és 2-3 hét után már kezdhető a kezelés, de te biztosan orvos vagy, hogy így tudod. ;)
Majdnem. Viszont gyerek az vagyok, iskolába járok, körül vagyok/voltam véve fogszabályzós gyerekkel akik ugyanehhez a fogorvoshoz járnak/jártak és bár mindenkinek ki akarta húzni az orvos a fogait, de akik nemet mondtak annak nem húzta ki és megcsinálta a fogszabályzót úgy is. Pl az öcsémnek. Más a fogsorunk, vágom, például nálam egy 29es fogat is sikerült találni, ami nagyon ritka (akárhogy számolom, nincs plusz fogam namindegy).
A lényeg, hogy szeretném egy jó hírű orvos véleményét is kikérni. Ha ő is azt mondja, hogy foghúzás, akkor foghúzás.
OOh, erre nem is gondoltam.
Rendben, köszi!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!