Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lett volna jó tudnod,...

Mit lett volna jó tudnod, mielőtt belevágtál a fogszabályozásba?

Figyelt kérdés

2018. máj. 18. 18:46
 1/8 anonim ***** válasza:
Hogy ne ott csináltassam, ahol csináltattam végül. És hogy szedessem ki a bölcsességfogaimat előtte, mert aztán összetolják a fogakat és teljesen felesleges volt az egész fogszabályzó, ha lehet kezdeni elölről.
2018. máj. 18. 18:48
 2/8 A kérdező kommentje:
Ez komoly. Köszi az ötletet.
2018. máj. 18. 18:52
 3/8 anonim ***** válasza:

Azt, hogy ne engedjem, hogy anyámék a gyerekorvos tanácsára levetessék a szájpadlás tágítót.

Hogy évekkel korábban elmenjek! Hogy hordj magammal a fogkefét a suliba.

2018. máj. 18. 20:07
 4/8 anonim ***** válasza:
Hogy a felhelyezès pillanatâtól megszűnt az összes gâtlàsom, ès eletemben először màr fogszabàlyzóval bâtran mosolyogtam.
2018. máj. 18. 22:10
 5/8 A kérdező kommentje:
További praktikus, technikai tanácsok az átélt élmények/tapasztalatok után? Például hogy más módszert kellett volna követni vagy hogy menet közben milyen változások adódtak? Vagy hogy valamit jó lett volna lefektetni az elején, mert később gond lett belőle...?
2018. máj. 19. 10:45
 6/8 anonim válasza:
Fájni fog!! :DDD De viccen kívül: Nem igazán jó ilyenen gondolkozni, mert a cél a lényeg!! Ami út közben van azt el kell fogadni! Érdemes jó fogorvost választani akiben megbízol.
2018. máj. 24. 16:23
 7/8 A kérdező kommentje:
Nem a fizikai rész a gond. Az anyagi. Szerintem ha írt volna egy kezelési tervet az elején, amit át tudok nézni és aláírni, most nem lennének ezek a "malőrök", amik vannak. De sajna, minden csak szóban ment. :-(
2018. máj. 24. 17:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Gyerekkoromban nem hagytam volna abba az éjszakait! Most aztán fizethetek.

Rossz érzés volt, hogy nem hallgattam a szüleimre, így saját keresetből kezdtem el a szabályozást 22 évesen. Részletekben fizettem ki+minden hónapban 10.000 az aktiválás. Így 30 ezer ment el minden hónapban erre, de amióta a részletek ki lettek fizetve már csak egy 10es havonta.

Szerintem így megéri, hatalmas változás, végre merek mosolyogni. :)

23/L

2018. júl. 27. 10:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!