Lyukasak a fogaim, de nem fájnak?
Figyelt kérdés
Tudom, hogy most mindenki nekem fog esni hogy orvoshoz kene mennem, de nagyon parazok hogy majd valamibe megfulladok, hisz ott altalaban teljesen leengedik a szeket, es egyszer majdnem megfulladtam a nyalszivo miatt, szoval ja, nagyon felek elmenni, viszont, a kerdesre torve, van kb 6 lyukas fogam (ebbol lehet h ketto csak elszinezodes, szoval lehet hogy 4) de harom tuti van. Kb ket eve volt mikor utoljara fajt,meg feldagadt az arcom, de azota egyatalan (kb 3 eve lyukasak, es 1-2x fajtak, de amugy nagyon lassan megy tovabb a lyuk, szoval meg mindig nem olyan hú de nagy a lyuk) szoval, mitol lehet hogy lyukasak, de semelyik se faj? Hidegre, melegre se erzekeny,csak ha edest eszek, de akkor nagyon.2018. máj. 13. 13:39
1/13 anonim válasza:
miért kéne fájnia
nekem csak egy fájt ritkán
menj el most úgy sem úszod meg később meg már rosszabb lesz csak
2/13 A kérdező kommentje:
Mivel lyukasak, sőt, 3 éve, mindenki mondja h szerencsem van hogy nem fajnak. Meg elvileg a lyukas fogaj fajnak, de nekem nem.
Nem tudom raszedni magam h elmenjek, de probalkozok
2018. máj. 13. 13:49
3/13 anonim válasza:
Nekem is sok lyukas fogam van, van amelyik teljesen elrohadt es csak a gyokere van meg es nekem se faj szerencsere alapbol. Viszont ha gumicukrot eszek, akkor nagyon :(
5/13 anonim válasza:
Egy idő után majd elkezd fájni, néha kibírhatatlan a fájdalom és akkor már csak a húzás segít majd és még antibiotikumot is szedni kell. Most kell elmenned, ameddig még menthetők a fogaid. Nem fogsz megfulladni, a nyálszívó éppen arra van.
6/13 A kérdező kommentje:
Igen,gumicokrut en se birom. Nekem tejfogaim voltak igy, teljesen szetrohadtak, de kilokte oket a maradando.
2018. máj. 13. 14:01
7/13 A kérdező kommentje:
De mert nem lyukadnak tovabb? 3 eve csak egy pici lyuk van, persze mar nagyobbak, de tenyleg kicsi
2018. máj. 13. 14:03
9/13 anonim válasza:
Hát majd szétrohadnak, az több év, bármikor elkezdhet fájni. Azt amúgy elárulnád, hogy lehet egy nyálszivotol megfulladni?! Vicces vagy.
10/13 anonim válasza:
Én is rettegtem a fogorvostól, mert úgy neveltek, hogy az a világ legfájdalmasabb dolga, anyámnak is kirohadtak a fogai 35-38 évesen. 24 évesen tudtam rávenni magam, hogy elmenjek orvoshoz, 11 fogat kellett betömni. Sajnálom, hogy nem mentem időben, mert egyáltalán nem fájdalmas a kezelés egy kicsit sem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!