Ez nagyon gáz? Részletek lent.
Reggel nem eszek semmit felkelés után,nem vagyok éhes,ha meg igen,akkor sem igazán eszek,mert utána olyan érzésem van,mintha degeszre ettem volna magam,mivel ugye nem megszokott a korai terhelés a gyomromnak.
Szóval,nem fogyasztok semmi ételt reggel,nem is kakaózom vagy valami,max. vizet iszok,ezért csak öblögetek reggel. Ez baj,vagy ugyanúgy kellene sikálgatni a fogaimat?
Nem értem a reggeli evés és a fogmosás hogy kapcsolódnak?
Egy normál igényes ember reggel megmossa a fogait. Attól hogy nem eszel, még lepedékes lesz a fogad és el is kezdhet romlani.
#1 Egy átlagos ember kb. fél vagy háromnegyed hét körül megreggelizik,vár fél órát vele,addig készülődik.Persze ha fél nyolcra jár,akkor ez korábbra tolódik.
Mert én személy szerint hülyeségnek tartom,hogy a semmi miatt fogat mosson valaki,pláne étkezés előtt.
Jó,az előbbire ott van a kifogás,éjjel intenzíven előtör a bacisereg,és lemészárolja a fogakat,ha nem teszünk semmit ellene reggel. Még el is fogadom ezt.
De az,hogy valaki reggeli előtt mosson... Hatalmas baromságnak tartom.
#2 Ha nem olyan alaposan,de megmosom,az elég? Úgy értem,hogy fogszabályzós vagyok,és ezt a procedúrát reggel eljátszani időigényes már. A tappancsokat egyesével spec. fogkefével kell körbesikálni.
#4 Hogyan lehet elrontani a gyomrot vele?
És tukmáljam magamba a kaját,még ha nem is kívánom?
Egy jó kis hétfői tesin például nem szeretnék hányinger kerülgetve futni.
Valamit bekapok jól van.
De ilyenkor,mikor csak nyelem a kaját,mint egy kacsa,akkor megéri arra vesztegetni az időt,hogy a fogszimat is a fentebb írtak alapján megmossam?
Vagy elég a sima fogkefével így reggel?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!