Ti hagynátok, hogy egy egészséges (azt hiszem premoláris) fogat kihúzzanak?
Fogszabályzásra járok,és azt mondták,hogy határeset vagyok azt illetően,hogy kell-e fogat húzni azért,hogy normális fogsorom legyen.
Nem állnak kuszán a fogaim,csak a felső szemfogam nem tudott a helyére nőni teljesen.
Miért kellene fogat húzni? Hogy elférjen? Azzal ne etessenek már be,hogy 32 fog (vagyis 28 még csak) nem tud elférni a számban!
Nekem megfelelne teljesen,ha ennek az az ára,hogy kicsit fentebb fog állni az a szemfog. Nem is esztétikai okok miatt kell igazán a fogszabályzó nekem.
Elméletileg mélyharapásom van,ha jól tudom. A felső fogsorom előrébb van,mint amennyivel kellene. De ez sem feltűnő,nem látszódok kapafogúnak.
Szóval,ha foghúzásra kerül a sor,beleegyezzünk?
Lehetsz nagyon okos, de sok embernek NEM fér el annyi fog a szájában és olyan rohadt kusza fogsora lesz, hogy az nem igaz.
A bölcsességfogak kibújása előtt pedig NEM szokás fogszabáláyozni. Vagy kiszedik őket - mert szétbrmolják a szép fogsort, elég, ha vízszentesen, ferdén nő, és széttol mindent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!