Ti engednétek hogy fogszabályzás miatt 2 egészséges fogat kihúzzanak, ráadásul frontális helyről!?
fogtorlódással.
Sajnos ezt már csak pénzel tudnátok megoldani. sok pénzzel. Van egy úgynevezett Damon fogszabályzó, ami direkt arra lett kitalálva hogy ne kelljen kihúzni a fogat. nekem is az van ugyan ezen okok miatt.
1-1 még nem a világ vége .
Nekem multhónapban tették fel a nappali fogszabályzót alsó és felső sorra is és összesen 4 fogamat húzták ki eleinte én is ugy voltam , hogy na ezt nem fogom engedni , de akihez járok magándoki ott jóis meg az oldalán is láttam/hallottam , hogy a doktorúr 100%-ban biztos a dolgában és nehezn bele mentem , hogy akkor csináljuk .
Fellül bal és jobb 2-est lent pedig a bal és a jobb 5-öst húzták ki . Nekem éjszakai nem volt , hanem elsőnek kapásból fix nappalit kaptam . Nagyon fura volt meg szokni , hogy állandóan 1-1 drót feszíti a fogsorom , de azota semmi különös gondom nincs vele
17F
Nekem a fogszabályzós orvosom azt mondta, 4 fogamat ki kell húzni. Alig akartuk elhinni.
Elmentünk egy másik fogorvoshoz. Azt mondta, egy fogamat sem kell kihúzni, így is meg lehet csinálni.
A felső fogsoromat, ahonnan kettőt kihúzatott volna az előző fogorvosom, szépen rendbe rakta. Jelenleg az alsóval foglalkozunk, az is szépen alakul.
Lehet megéri egy másik orvos véleményét is megkérdezni. Ha ő is azt mondja, hogy két fognak mennie kell, akkor úgyis az kell legyen... De ha nem, akkor jól sült el a dolog :)
Nekem fogszabályozásnál összesen négy fogamat húztak ki. 2t felülről, majdnem elölről, 2t pedig alulról, hátulról.
Mai napig szép fogsorom van. Ne sajnáljátok beáldozni azt a két fogat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!