Naponta Hányszor ajánlott és egészséges fogat mosni?
Figyelt kérdés
Van hogy csak reggel most és van hogy csak este. És sajnos van hogy ki is marad napokat.. 16/f2015. szept. 25. 18:36
1/10 A kérdező kommentje:
csak reggel mosok* telefon átírja a szavakat....
2015. szept. 25. 18:37
2/10 anonim válasza:
Hát naponta kétszer kellene. Reggel ha nem mosod le az éjjel lerakodott koszt, az egész nap bűzlik. Este pedig nem ártana levakarni az egész nap összegyűlt kaja maradékokat a fogaidról.
3/10 anonim válasza:
Elméletileg minden étkezés után,de aki iskolában van,dolgozik ezt nem tudja megcsinálni. Nálam is van olyan(ritkán) hogy csak reggel/este mosok fogat,mert már fél 12 van(este), vagy reggel épphogy nem késem le a buszt és nem volt időm,de akkor általában gyorsan bekapok egy-két rágót. Szerintem reggel-este a minimum,persze nem vaj hogyha valaki néha kihagy napokat/napszakokat,de azért ne az legyen hogy valaki 1 hétig nem mos fogat,és a közelében úgy érzed magad mint egy szeméttelepen :')
14/L
4/10 A kérdező kommentje:
És azzal mit tegyek ha fogmosás közben véreset köpök? Gondolom az ínyem az..
2015. szept. 25. 18:45
5/10 anonim válasza:
Velem is szokott lenni néha,ajánlom hogy vegyél olyan fogkefét,aminek a csomagolására SOFT van írva,az a puha fogkefe,nekem is felsérti az ínemet a MEDIUM-os vagy erősebb fogkefe :)
7/10 anonim válasza:
Ha véreset köpsz fogmosás közben, akkor már ínygyulladásod van, le kellene szedetned a fogköveket és naponta 3szor alaposan fogat mosni, használj fogselymet és amíg nem múlik a gyulladás öblögess Corsodyllal, vagy Phlogosol oldattal.
8/10 anonim válasza:
Étkezés után, de legalább egy órát várni kell vele.
Ezt sokan nem tudják, mert ellenkező esetben többet ártanak vele.
9/10 anonim válasza:
Minden étkezés után. De ha nagyon savasat ittál, mint például a narancs julice, akkor várni kell a fogmosással párórát.
10/10 anonim válasza:
Jó úton jársz,ha azt szeretnéd,hogy idő előtt tönkremenjenek a fogaid,vagy rosszabb esetben kipotyogjanak. Nem ártana meglátogatni a fogdokit sem. Mivel az ínyed már gyulladt,vérzik,így ajánlott lenne LACALUT fogkrémet használnod.Irtó rossz íze van,de 1hét alatt meg lehet szokni. Egyén függő,de én nem értem,hogy lehet kihagyni a reggeli,esti fogmosást?! Lány koromban még akkor is megmostam a fogam,amikor hajnalban értem haza a buliból....
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!