Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy megszabadultam a fogszabályzómtól?
mert iskolában van pár igazi sfej akik kb a 3 éves gyerekek szintjén vannak, és nekem elegem lett ebből, meg szeretnék ismerkedni is a nyáron,
Istenem ez annyira szánalmas!Szerinted te hány éves szintjén vagy,hogy más hülyékkel foglalkozol és miattuk tönkreteszed a fogsorodat meg pocsékba ment anyukádék pénze is... Szerintem te bele se gondoltál,hogy mit csinálsz.A szüleid kifizették neked,te meg pár majom gyerek csúfolása miatt letéped a fogaidról!?Ha egy lány meg a fogszabályozó miatt nem akar veled ismerkedni,akkor az annyit is ér.Arról nem is beszélve,hogy sokkal gázabb az,hogy ezt csináltad.Majd megismerkedsz valakivel,elmondod neki a kis történetedet azt majd jól szemközt röhög.A fogszabályozó nem valami felesleges dolog,ahogy azt elöttem szólók is mondták részletesebben.Inkább az igényesség jele,hogy foglalkozol a fogaiddal( illetve a szüleid szerettek volna neked jót),ha ez miatt csúfoltak és te meg megadtad magad,és inkább meghunyászkodsz előttük,mint sem neked szép fogaid legyenek,akkor szerintem szégyeld magad a szüleid előtt!!!És gondoldd végig hogy mekkora egy szánalom vagy.Ez bosszantó hallod.Undorító egy ember lehetsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!