Hogy mondjam meg a szüleimnek hogy megszabadultam a fogszabályzómtól?
Bár nem tőlem kérdezted, de azért válaszolok rá én is.
Szerintem meg lehetett volna beszélni a szüleiddel és az orvossal, hogy nem szeretnél fogszabályozót, majd ha idősebb korodban úgy döntsz, hogy mégis szeretnél, akkor csináltatsz. A doki ennek ellenére valószínűleg továbbra is javasolta volna, de rád tukmálni úgysem tudja. Esetleg készíthetett volna valami olyan kezelési tervet, ami ugyan kompromisszumokkal jár, de orvosilag még elfogadható lett volna és esetleg te is belemész.
Egyébként ha szerencséd van, lehet, hogy nem lett baja a fogaidnak, hiszen amúgy is megesik, hogy letörik egy-két brekett, de az ugye azért történik, mert meggyengül a ragasztó és nem azért, mert feszegetik, szóval nem tudom. Azért valószínűleg elég lesz, ha a doki befluorozza a fogaidat, de ha peched van, lesz egy-két tömés is.
Úristen, te ezt komolyan megcsináltad? :O
Anyukád mit szólt? :/
14L vagyok és sztem meg az összes barátnőm szerint cuki ha egy srácnak fogszabilya van
volt már ilyen barátom is és ő is kibírta
nem beképzeltség miatt mondom, de miattam nem szedte le, mert ő is tervezte a fogós merényletet, de én lebeszéltem)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!