Fogtömés fáj?
Hát ha nyávogsz nekik, akkor lehet adnak inekciót.
Bár az sztk az bunkó, én azért nem járok oda, mer ott halálra gyilkolnak.
Ha fizetőshöz mész az ad érzéstelenítőt és akkor nem fáj :)
Szia!
Ha rám hallgatsz mindenképp kérsz injekciót.
Őszintén elmondom, hogy amíg nem kértem injekciót, mert nagyon féltem tőle, mindig bele hasított az éles fájdalom, amikor fúrták és így mindig le-le kellett állni. Ez így nagyon sok időt vett igénybe.
Viszont utána én is megnőttem, és egy jobb, maszek fogorvoshoz kerültem, aki adott injekciót és így egyáltalán nem éreztem semmit. De ez persze mostmár minden alkalommal így van. És ha még azt is mondja, hogy óó ez csak egy kicsi lyukacska, ide nem kell injekció, én akkor is kérek. :) Így tényleg abszolút fájdalommentesen úszom meg.
Injekciót pedig, ha még nem kaptál, az ínybe teljesen más. Úgy értem ez a tényleg olyan, ami olyan, mint egy szúnyogcsípés!! :) A vállba, fenékbe 10x annyira fáj. Össze sem lehet hasonlítani.
De ha még ez sem nyugtat meg, kérd meg az orvost, hogy /ha nem vagy rá allergiás persze/ még pluszba fújjon az ínyedre egy kis lidokain sprayt és még az injekciót sem fogod egy picit sem érezni.
Bocsi, hogy kicsit hosszúra sikerült, de tényleg nincs miért aggódnod. :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!