Kérdések tapasztalt fogszabályzósoknak. E?
Nem rég kaptam fogszabályzót és lenne néhány gyakorlati kérdésem a tapasztaltabbakhoz. Nekem átlátszó (vagy fehér) fogszabályzóm van.
A doktornő azt mondta minden evés után mossak fogat és legyen nálam mindig fogkefe. Ez rendben van, de akkor nem mehetek majd el étterembe enni anélkül, hogy ne kelljen utána kimennem a mosdóba?
Egyelőre még érzékenyek a fogaim, fáj amikor rágok. Lesz majd olyan, hogy megtudjak enni egy szelet rántott húst mondjuk, vagy most 2 évig joghurton kell élnem?
Moziba ha elmegyek nem ehetek kukoricát sem, mert tele megy vele a fogszabályzó?
Ti egyébként mivel, hogyan tisztítjátok? Nekem adott a dokinéni egy csomós fog kefét ( vagy nem tudom mi a hivatalos neve), de nem tudom hol lehet ilyen venni. Gondolom nem fog minden hónapban adni egyet. Erről lenne szó:
Tudja valaki hol lehet ilyent venni, vagy rendelni? Több drogériában is kerestem, de nem volt másik márka sem.
Még egy kérdés: Kaptam harapás emelőt mert keresztharapásom van és most pösze vagyok... 4 hónapig lesz ez fenn a felső metszőfogaim mögött. Meg fogok tanulni normálisan beszélni, vagy 4 hónapig debilnek fogok tűnni? Elég kellemetlen pont nyáron, mikor az ember bulizna és ismerkedne.
Azt hiszem hirtelen ennyi. Előre is köszönöm a válaszaitokat.
22F
Azoktól kérdezem akiknek volt harapásemelője: Ti nem éreztétek úgy, hogy folyton alá ment a kaja, és nem jön ki?
Van egy olyan érzésem, hogy a kaja bemegy alád, de kijönni nem tud.
Félek, hogy ciki lesz amikor az orvos leveszi és lesz rajta egy fél élelmiszerbolt feldolgozva. :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!