Ha nagyon erősen megcsípem magam enyhíthetek a fogorvos által beadott injekció okozta fájdalmon?
Figyelt kérdés
Olvastam egy cikket ami arról szólt,hogy az emberek csak egy fájdalom befogadására képesek.PL:ha bevered a nagy lábujjad valahova de közben megcsí egy darázs akkor azt fogod éerzni csak amelyik jobban fáj.Ha kapok egy injekciót,de közben erősebben csípem meg magam mint ahogy az injekció szúr akkor még érezni fogom?2018. febr. 25. 21:06
1/7 anonim válasza:
Jó eséllyel nem, önmagában a figyelemelterelés is elég jól használ.
2/7 anonim válasza:
Igen, főleg ha a csípés "fájdalmára" koncentrálsz.
3/7 anonim válasza:
Nem fáj az annyira, amikor beadja....
4/7 anonim válasza:
Nem lenne egyszerűbb szólni a fogorvosnak, hogy fél az injekciótól, és fagyassza le amikor beadja? Én mindig szólok, és mindig lefagyassza, így nem is érzem amikor megszúr. Egy normális fogorvos megcsinálja.
5/7 anonim válasza:
Hát próbáld ki. :D De amúgy nem is fáj csak kellemetlen.
6/7 anonim válasza:
Mivel jobb egy olyan csípés ami jobban fáj,mint az injekció? :DD Mármint hol a logika? Mit kérsz egy alig érezhető szurit vagy egy nagyon fájdalmas csípést? hm.. :D
Amúgy szerintem nem fáj a fogorvosi injekció, maximum ha az első fogaid miatt előre kapod,az jobban csíp,de a többi tényleg nem vészes. Nekem volt,hogy 5 injekciót adott be egyszerre , még komolyan élvezem isxd
7/7 anonim válasza:
Pontosan arra gondoltam, amire a 6-os válaszoló. Tehát hogy ne érezzem hogy fáj az injekció, csinálok kétszeres fájdalmat más testrészemen. Hát ennek sok értelme nincs. Egyébként a fogorvosnál kapott injekció abszolút az elhanyagolható fájdalmak közé tartozik, ráadásul igen rövid, hiszen csak 2-3 mp-ig érez fájdalmat az ember, amint fecskendezi beléd az érzéstelenítőt, már nem érzel semmit, csak feszítő érzést ahogy megy beléd a cucc (ezt főleg szájpadlásnál érezni).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!