Tűfóbiás vagyok hogyan élhetném túl a fogorvosnál az injekciót?
Kérd meg az orvost, hogy a szuri előtt fújja be lidokainnal a szúrás helyét, így semmit se fogsz belőle érezni.
Vagy a szúrás közben koncentrálj erősen valami másra. A doki ráncaira, vagy a csempék közti fugára, bármire.
Előttem szólók, én nem tudom, ti hol éltek. Tömték már be fogamat! És képzeljétek el, igenis nem csak pár másodpercig tart a fog fúrása. Ezt a "sebet" is tisztítani kell, hogy ne maradjon benne olyan rész, ami tovább ronthatja a fogat....Az nem pár másodperc! Főleg, ha nagyobb a lyuk...Akkor tovább tart. És igencsak fájhat is! Én egyszer sietni akartam egy apró lyuk tömésnél, és nem kértem érzéstelenítőt. 15 perc volt így az attrakció, de nagyon nehezen bírtam. Nem fájt annyira, de rohadtul kellemetlen volt. És egészen biztosan nem csak pár másodpercig tartott...
Kedves kérdező, ha jól értem, akkor a fogad be lehet gyulladva. Kérj érzéstelenítőt, az tényleg csak egy pici szúrás, és máris jobb. A tűtől nem kell félni. Elhiszem, hogy nehéz ezen túllendülni (én a darazsaktól félek iszonyatosan, sikítva, rohangálva...). De jobban fogsz járni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!