Ha nem zavar hogy totál tele leszel fogkővel és besárgulnak a fogaid akkor hajrá.
A lepedéket a fogkefe szedi le.
2018. febr. 3. 22:09
2/8 anonim válasza:
a szájvíz nem helyettesíti a fogmosást ! (;
a lepedékeket alaposan csak a fogmosás szedi le , és fehéren is a fogmosás tartja a fogakat !
2018. febr. 3. 22:12
3/8 A kérdező kommentje:
Sose volt még fogkövem.
A lepedéket nem értem, miért kéne leszedni. A szájvíz kinyírja a bacikat.
2018. febr. 3. 22:13
4/8 anonim válasza:
Ha ennyire meg vagy bizonyosodva arról, hogy a fogmosás felesleges akkor miért kérdezed meg !? használj csak szájvizet és majd meglátod , hogy rosszabb lesz-e vagy sem !
2018. febr. 3. 22:18
5/8 anonim válasza:
Szia!
Hány éves vagy? Ugyanúgy csináltam gyerekkoromban, mint te, és kb. 25 évesen kezdtek el romlani a fogaim. Akkor már sajnos késő volt, azért szerencsére a nagyja megvan.
2018. febr. 3. 22:23
6/8 A kérdező kommentje:
40 múltam :)
2018. febr. 3. 22:24
7/8 anonim válasza:
Hlüye mázlis, nekem meg 28 éves koromra mindegyik fogam szar, és a terhesség-szoptatás végén 99%, hogy teljes opótlás kell, pedig én aztán mostam, selymeztem egész életemben :(
2018. febr. 4. 13:50
8/8 anonim válasza:
A szájvíz nem helyettesíti a fogmosást,csak kiegészíti.Attól,hogy jó a genetikád ha nem ápolod a fogaidat elveszítheted őket,mert kialakulhat ínysorvadás az évek folyamán meg olyan fogon is lehetnek elváltozások amire nincs rálátásod csak a fogorvos látja.Bármikor romlásnak indulhatnak a fogaid.Inkább vigyázz rájuk.Én majdnem 20évig nem voltam fogorvosnál,mert általános iskolában egy sintér nekiesett a fogaimnak.Szerencsére minden fogam megvan nemrégen helyrehozzatam ami javításra szorult és most 30felett tapasztalom,hogy kezdenek kialakulni elváltozások a fogaimon így igykeszem betartani a kontroll vizsgálatokat.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!