Mitől fájhat a nyelvem hegyén egy fehér folt?
Ma napközben kezdtem el érezni, hogy mintha valami szúrós, folyamatosan fájdalmat okozó valami keletkezne a nyelvem elején.. Most estére, ahol szúró fájdalom van folyamatosan megjelent egy fehér pötty. 1,5 mm2 lehet kb összvissz.. de már az is fáj ahogy csak úgy ott van, meg, ha pl. a fogamhoz nyomom..
Kihez kell ezzel menni? Fül orr gégész? Bőrgyógyász? Fogorvos? Volt már valakinek ilyen?
Köszönöm. :)
Remélem,hogy tényleg elmúlik.. Mert hát ugye, ha holnap nem megyek orvoshoz, akkor csak hétfőn. :/
Épp itt vagyok, aki javasolta, hogy nem kell emiatt parázni.
Ugye, mondtam, hogy elmúlik magától is?:)
Viszont ez egyáltalán nem igénytelenség miatt jön ki. Nem lehetséges, hogy valami miatt legyengült az immunrendszered? Nekem is volt már, ezért is írtam azt, amit, de ilyen sűrűn nem szokott. Egy évben talán egyszer. De van, hogy még ritkábban.
Tél vége van, lehetséges, hogy kevés vitamint eszel és hajlamosabb vagy az ilyen fertőzésekre. Passz, nem tudom. Egyél multivitamint, hátha tényleg az immunrendszered gyenge.
Hát, multivitamint rendszeresen szedek..
De amúgy igen, most voltam 1,5 hétig beteg.. Orvosnál is voltam, se antibiotikum, sem semmi. Erős hasfájás, és hasmenés.. Mondjuk jobb is, nem szeretnék gyógyszerrel teletömött lenni állandóan egy kisebb betegség miatt is. :/
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!