Szandra123567899000 kérdése:
Fogtömés után 3 héttel megjelent egy fehér folt a fogamon de miert mi lehet?
Figyelt kérdés
3 hete tömték a két felső metszőfogam nagyon szép lett nem volt vele semmi gond de most eszre vettem hogy vízszintesen meg jelent rajta egy fehér folt először nagyon pici volt de most nagyobb lett nem tudom mitől lehet rendesen mosom a fogaim napi 2 szer szájvizezek is félek hogy ott le fog törni ? vagy mi lehet ez????2017. nov. 24. 18:00
1/2 anonim válasza:
Majd az a fogorvos megmondja, aki a tömést csinálta.
2/2 A kérdező kommentje:
igen van időpintom december 5 dikére rögtön be jelentkeztem ahogy eszre vettem :) rendszeresen jarok dokihoz! de azert irtam ki a kerdest hátha járt már igy valaki es meg tudja mondani hogy mitöl lehet ez de azert köszi a nagyon hasznos kommentedet ! :D
2017. nov. 25. 10:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!