Miért jelent meg fehér folt a fogszabályzó mellett?
Ez szerintem az úgynevezett "macula cretosa" lesz. Ez a szuvasodás előszobája (pontosabban ahol még visszafordítható a szuvasodás).
Mosd azokat a felszíneket alaposabban (nem erősebben!).
Eleve nem használnék elektromos fogkefét, főleg ha fogszabályzóm lenne. Nem tudod azzal elég hatékonyan tisztitani a fogaidat.
Szerintem a ragasztó miatt lehet. De mutasd meg a fogorvosnak.
Elektromos fogkefével nem elég hatékonyan??
Ha nem vagy szakmabéli, akkor miért adsz HAMIS tanácsokat?
Az elektromos fogkefe nagyon jó, de magában semmit sem ér, ugyanúgy, ahogy a fogköztisztító sem. Én mindenképp ajánlanám, hogy szerezz be egy kifejezetten fogszabályzókhoz gyártott fogkefét, amelynek nagyon keskeny, ám puha sörtéi vannak. Illetve ne feledkezzünk meg a fogselyemről sem. Természetesen ez a két dolog csak plusz, semmit sem kell kivenned az eddigi rutinodból.
Ilyen fogkefére gondolok, online, illetve szerintem drogériákban is be tudod szerezni: [link]
Illetve ajánlanám ezt a szuper videót, ahol részletesen bemutatják, hogyan kell megfelelően tisztítani a fogszabályzót: https://www.youtube.com/watch?v=DBTpwa8QLi4&t=37s
Sok sikert! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!