Az olyan magánfogászatok amikről van egy halom rossz értékelés a neten hogy-hogy nem mennek csődbe? Vagy már csak idő kérdése?
Mert a netes értékelés nem ad feltétlenül reprezentatív mintát, ez az egyik. A másik meg az, hogy az emberek nem csak a netes értékelések alapján választanak fogorvoslati lehetőséget.
Lehetnek elégedett ügyfelek, akik továbbajánlják pl.
Sajna az SZTK-ban lófsaz se jár már, a fogorvoslat olyan luxuságazat lett, mint a hálivúdi mellplasztika a sztároknak.
(Én kértem egy ajánlatot egy nem is túl éhes maszeknál, 4 implant, gyökérkezelések, náhány híd, 2,5M b+)
Az internetes értékelés rengeteg dologtól függ. Pl. egy mondvacsinált fogász haverja csomó célprofillal elhalmozza ajánlással.
Másik fogorvos, aki jó, és közli, hogy a megfelelő kezelés nem egy szimpla tömés, és ezért megsértődik a beteg, és felrak egy durva véleményt.
És még részletezhetném.
Pl. egyik fogorvos "nem tud az én nyelvemen", viszont a haveromnak bejött.
Ja, és még annyi, hogy azért sem megy csődbe, mert szerencsére az emberek nem mind csak a netről szerzik az információt.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!