Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Az olyan magánfogászatok...

Az olyan magánfogászatok amikről van egy halom rossz értékelés a neten hogy-hogy nem mennek csődbe? Vagy már csak idő kérdése?

Figyelt kérdés

2018. jan. 10. 16:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:

Mert a netes értékelés nem ad feltétlenül reprezentatív mintát, ez az egyik. A másik meg az, hogy az emberek nem csak a netes értékelések alapján választanak fogorvoslati lehetőséget.

Lehetnek elégedett ügyfelek, akik továbbajánlják pl.

2018. jan. 10. 16:58
 2/12 A kérdező kommentje:
Értem, de általában az ember más alapján nem tud tájékozódni. Azt viszont már észrevettem, hogy azoknál amelyikeknél van egy-két rossz mindig feltűnően sok a jó is. Talán haveroktól hogy ellensúlyozzák.
2018. jan. 10. 17:06
 3/12 anonim ***** válasza:
Én olyan helyre mentem ahol csak jó értékelés volt. Nagyon gáz a hely- konkrétan becsaptak a kezeléssel kapcsolatban. Szóval??? Amúgy az emberek igénytelenek sokszor,sokminden megfelel nekik. Ez a kérdésedre is válasz lehet.
2018. jan. 10. 18:47
 4/12 A kérdező kommentje:
Igen, de ha sok minden megfelel neki ott van az sztk, és ott nem kell fizetni. Bár lehet lassan ott tartunk hogy oda csak a szuicid hajlamú ember menjen.
2018. jan. 10. 18:57
 5/12 A kérdező kommentje:
Pénzért meg fogelvesztést kap.
2018. jan. 10. 18:59
 6/12 anonim ***** válasza:

Sajna az SZTK-ban lófsaz se jár már, a fogorvoslat olyan luxuságazat lett, mint a hálivúdi mellplasztika a sztároknak.

(Én kértem egy ajánlatot egy nem is túl éhes maszeknál, 4 implant, gyökérkezelések, náhány híd, 2,5M b+)

2018. jan. 10. 19:19
 7/12 A kérdező kommentje:
Szóval akkor az a jövő hogy csak a gazdagok tudják a fogaikat megtartani, vagy pótolni.
2018. jan. 10. 19:31
 8/12 anonim ***** válasza:
Inkább az utóbbi, abban van a pénz.
2018. jan. 10. 20:03
 9/12 KulGery ***** válasza:

Az internetes értékelés rengeteg dologtól függ. Pl. egy mondvacsinált fogász haverja csomó célprofillal elhalmozza ajánlással.

Másik fogorvos, aki jó, és közli, hogy a megfelelő kezelés nem egy szimpla tömés, és ezért megsértődik a beteg, és felrak egy durva véleményt.

És még részletezhetném.

Pl. egyik fogorvos "nem tud az én nyelvemen", viszont a haveromnak bejött.

Ja, és még annyi, hogy azért sem megy csődbe, mert szerencsére az emberek nem mind csak a netről szerzik az információt.

2018. jan. 12. 10:46
 10/12 A kérdező kommentje:
Vagy lehet még kevesen szokták észrevenni hogy van ilyen is. Ki tudja. Amúgy milyen esetekben nem elég a fognak szerinted a tömés. Ha be van gyulladva akkor nyilván, és még?
2018. jan. 12. 12:24
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!