Lefordítanátok az uh leletemet?
"Mko. submandibularisan látható egy-egy 1,5 cm körüli, centrálisan echodús, corticaiassal rendelkező bab alakú reaktív jellegű nyirokcsomó. Pathológiás szerkezetű nyirokcsomó nem ábrázolódik."
A pajzsmirigygöbömet mentem megnézetni, ezt találták még, de nem mertem kérdezni, annyira mufurc volt a drnő :(
Az állkapcsod alatti területen mindkét oldalon látható egy-egy kéreggel rendelkező , az ultrahangot fokozottan áteresztő, bab alakú 1,5 cm körüli , valamire reagáló nyirokcsomó. Kóros szerkezetű nyirokcsomó nem látható.
Ez gyakorlatilag negatív vizsgálati lelet. Talán rossz fogad van, vagy valamilyen enyhe gyulladásod volt vagy van, aminek nincs különösebb jelentősége.
Köszönöm :)
Lehet ez egy lappangó "megfázás" is?
Lehet megfázás miatt vagy rossz fogak miatt is. Lényeg, nem rosszindulatú nyirokcsomók! Én két hét múlva megyek UH-ra, mert ugyanott ahol neked, állkapocscsont alatt van egyik oldalon egy megnagyobbodott nyirokcsomóm. A gégész szerint a fogaim miatt, de a biztonság kedvéért megnézeti...
Egyébként a reaktív fertőzéshez társulót jelent.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!