Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Állandóan ha mozgok gyorsan...

Állandóan ha mozgok gyorsan ver a szívem a pulzusom gyors fejemnél a halátéknál is sőt még a fülem is lüktett halom a szív dobogásom mi lehet a bajom?

Figyelt kérdés

Szédülök alig kapok levegőt ha gyors a szíverésem.

Túlsúlyosvagyok kicsit,de 1 hónapja belázasodtam akor volt ilyen tünetem és azóta nem múlik el. orvosnál is voltam de az aztmondta folyadék hiány miatt van.

#gyors pulzus #gyors szíverés #alig kapok levegőt
2016. jún. 26. 11:04
 1/3 anonim ***** válasza:
Teny, hogy ebben a melegben nagyon meglehet szomjazni. Fel ora ules utan fel liter vizet iszom...:D lehet hogy panikos vagy, csak..
2016. jún. 26. 11:13
 2/3 anonim ***** válasza:
Ha túlsúlyos vagy, akkor tegyél ellene. Ha a doki azt mondja, folyadékhiányod van, akkor így is van. Igyál többet. Lehetőleg vizet. ( ne colát...)
2016. jún. 26. 11:14
 3/3 anonim válasza:
Nekem is luktetnek az ereim mindenhol, nagyon felek, luktet a fulem alatt az er es en is hallom. Voltam vervetelen minden rendben volt, akkor most mi lesz velem? Nem ertem en sem mitol lehet. Dagadt se vagyok.
2016. jún. 26. 13:46

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!