Állandóan ha mozgok gyorsan ver a szívem a pulzusom gyors fejemnél a halátéknál is sőt még a fülem is lüktett halom a szív dobogásom mi lehet a bajom?
Figyelt kérdés
Szédülök alig kapok levegőt ha gyors a szíverésem.
Túlsúlyosvagyok kicsit,de 1 hónapja belázasodtam akor volt ilyen tünetem és azóta nem múlik el. orvosnál is voltam de az aztmondta folyadék hiány miatt van.
2016. jún. 26. 11:04
1/3 anonim válasza:
Teny, hogy ebben a melegben nagyon meglehet szomjazni. Fel ora ules utan fel liter vizet iszom...:D lehet hogy panikos vagy, csak..
2/3 anonim válasza:
Ha túlsúlyos vagy, akkor tegyél ellene. Ha a doki azt mondja, folyadékhiányod van, akkor így is van. Igyál többet. Lehetőleg vizet. ( ne colát...)
3/3 anonim válasza:
Nekem is luktetnek az ereim mindenhol, nagyon felek, luktet a fulem alatt az er es en is hallom. Voltam vervetelen minden rendben volt, akkor most mi lesz velem? Nem ertem en sem mitol lehet. Dagadt se vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!