Kezdőoldal » Egészség » Betegségek » Mitol szurhat a sziv?

Mitol szurhat a sziv?

Figyelt kérdés
Tudom ezzel orvoshoz kellene mennem de hatha valaki tud vmi magyarazatot. Honapok ota rendszeresen szur a szivem van amikor arra ebredek de van h egy hetig semmi aztan megint van h fel napig tart van hogy elmulik par ora mulva jelentkezik. Ez mitol lehet? 21\N
2016. jún. 13. 20:31
 1/4 anonim ***** válasza:
Fing vagy stressz. A szívben nincsenek fájdalom-érző idegvégződések, azaz a szív nem fáj. Ez máshonnan oda kisugárzó fájás. Leggyakoribb a vagus-ideg eredetű (az ágazik el a gyomor-bél traktushoz is és a megemelkedő adranalin hatását is érzékeli.
2016. jún. 13. 20:37
 2/4 A kérdező kommentje:
Egy szoval se irtam h faj. Hanem h szur a sziv igenis szurhat!
2016. jún. 13. 20:43
 3/4 A kérdező kommentje:
Stresszelni eleg sokat szoktam. Akkor ezert szurkal? Es ettol kaphatok sziv infarktust esetleg vagy valami szovodmeny fel lephet?
2016. jún. 13. 20:46
 4/4 anonim ***** válasza:
A szúrás legtöbbször stressz miatt van, de lehet pl hátgerinceddel is baj, ki kell vizsgálni. Háziorvoshoz menj el.
2016. jún. 14. 07:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!