Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ezt a fogat be lehet tömni?...

Ezt a fogat be lehet tömni? Csatoltam képet.22/L

Figyelt kérdés
[link]

2018. jan. 8. 16:40
1 2 3
 1/24 anonim ***** válasza:

:D

Ezt már kihúzni is kár..

2018. jan. 8. 16:53
 2/24 anonim ***** válasza:
Semmi értelme. Esetleg az egyel balra lévővel lehet még valamit kezdeni, de ez kuka. Menj el kihúzatni.
2018. jan. 8. 17:04
 3/24 anonim ***** válasza:
49%
Hogy lehetsz ilyen igénytelen? Nem fáj neked?? Ezt betömni már nem lehet mert nincs mit..teljesen ledöbbentem. Mi tartott vissza, hogy elmenj fogorvoshoz?
2018. jan. 8. 17:31
 4/24 anonim ***** válasza:
100%
Az egyest simán be lehet tömni, a kettesnél kérdéses hogy milyen állapotban van a gyökér. Ha még kemény a gyökér dentinje (és nem szuvasodott az íny alá), akkor gyökérkezeléssel és egy gyökércsapos műcsonk + koronával meg lehet menteni.
2018. jan. 8. 22:49
 5/24 anonim ***** válasza:
48%
Fúj de undorító vagy lány létedre. Igénytelen.
2018. jan. 9. 08:47
 6/24 A kérdező kommentje:

Jolvan igénytelen vagyok mert kilyukadt a fogam biztos sokat tehetek róla. Szoktam mosni rendszeresen.

A fogorvostól meg félek régi rossz élmény miatt viszont harapáskor olyan mintha teljesen le akarna törni.

Amúgy érzékeny de fájni nem szokott.

2018. jan. 9. 09:28
 7/24 anonim ***** válasza:
Hát ne haragudj e igénytelen is vagy. :D Szét van rohadva a fogad.
2018. jan. 9. 09:54
 8/24 A kérdező kommentje:
nincs szétrohadva csak 1 kilyukadt.
2018. jan. 9. 10:02
 9/24 anonim ***** válasza:
Nekem is voltak rossz élményeim. Sőt. Rettegek a fogorvosoktól. Nemrég voltam kihuzatni a bölcsességfogam, mert lyukasan nőtt ki. 3-szor majdnem behánytam, mert ingerelt. Azt mondta nincs rossz fogam. Én találtam most kettőt ami szerintem rossz. Ma kérek időpontot. Sokkal rosszabb ha ilyen sokáig halogatod...én inkább túl lennék rajta. Kevesebb a gond ha az elején csinálják meg. Szóval azonnal csináltasd meg, ha lehet. Te érdeked. 3-as voltam.
2018. jan. 9. 10:29
 10/24 anonim ***** válasza:

Tudok ajánlani Budapesten egy tündéri magánfogorvost. Rettegtem én is a dokiktól, de ő eloszlatott minden kételyt, nem is váltom le soha. És persze tökéletesen dolgozik, fájdalommentesen.

Ha érdekel, írj nyugodtan privátot.

Ha nem, az sem baj, de sürgősen keress valakit, mert ez csak rosszabb lesz..

2018. jan. 9. 11:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!