Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mit lehetne kezdeni a metszőfo...

Mit lehetne kezdeni a metszőfogammal, hogy ne törjön le mindig, nagyon zavaró?

Figyelt kérdés
Jó pár éve úgy begyulladt az első metszőfogam gyökere, hogy gyökérkezelést kellett végezni rajtam, így sajnos ez már "halott" fog, pont a legelső metszőfogam, ami a legszembetűnőbb. Fél évente, 4 havonta mindig törik belőle, a fogorvos felépítette valamivel, úgy néz ki,mintha az eredeti lenne, csak felépítmény. Namost nekem ez mindig letörik.A fogorvosom nem csinálja rosszul, vagy ez most már mindig úgy lesz, hogy csináltathatom és fizethetek 4 havonta 10ezret,hogy legyen elől fogam? :( Olyan zavaró. Mit lehetne ezzel kezdeni.Nem tudom az összes fogamat megcsináltatni,mert kész vagyon lenne.
2010. jún. 1. 17:05
 1/4 anonim ***** válasza:
Csináltass implantátumot. Az egyszer kb 200 forint és 30 évig "garanciális"
2010. jún. 1. 17:09
 2/4 A kérdező kommentje:
200 Ft? Nem kevés az egy kicsit?
2010. jún. 1. 18:33
 3/4 anonim ***** válasza:
bocs. 200 eFt
2010. jún. 1. 19:24
 4/4 anonim ***** válasza:

Tetessél rá porcelán koronát! Az biztos nem fog letörni, nagyon szépeket csinálnak, 20.000ft kb. Itt leirnak rola mindent,

[link]

2010. jún. 2. 08:22

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!