Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Azzal mit lehet kezdeni? (Lent! )

Azzal mit lehet kezdeni? (Lent! )

Figyelt kérdés

Tehát 15 éves(lány vagyok bár ez itt mindegy)vagyok,januárban fogom megkapni a fogszabim, és nekem az egyik fogam hátrébb áll mint a többi, azt hogyan tudják előre hozni, vagy azzal mit csinálnak egyáltalán?

A legjobb lenne, ha valaki szakmabeli válaszolna, vagy akinek volt hasonló élménye.

Bunkó megjegyzések kíméljenek!:D

Előre is köszi!C:

2011. nov. 16. 16:50
 1/5 anonim válasza:
Felrakják a fogszabályzót, ami először fájni fog és kellemetlen lesz. A fogad meg idővel a helyére kerül, azért kell a fogszabályzó.
2011. nov. 16. 16:52
 2/5 anonim ***** válasza:
Semmi különös, ha van elég helye a fogadnak elöl akkor magától odarendeződik a drótnak és gumiknak köszönhetően.
2011. nov. 16. 16:54
 3/5 A kérdező kommentje:
én azt értem, de ha egy fog kíjjebb áll akkor ugye meghúzzák a fogszabit és a normálisan állókhoz rendeződik. De ami túl belül van azt hogyan húzzák kíjjebb??
2011. nov. 16. 17:01
 4/5 anonim ***** válasza:
Ahogy az előbb leírtam. Nekem nem csak nagyon hátul volt, több fogam is volt, egyszerűen belehúzzáűk a drótba és szépen pár hét alatt már előre is kerül. Mondjuk előre szólok, hogy nem lesz kellemes...
2011. nov. 16. 17:05
 5/5 A kérdező kommentje:
okés szóval ez nem egy fájdalommentes (bár ezt tudtam),de viszonylag egyszerű eljárás/nak hangzik :D köszi a válaszokat
2011. nov. 16. 17:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!