A lyukasfog fúrása fáj? És utánna a tömés?
Ha kérsz érzéstelenítőt, akkor nem fogsz érezni semmit. Ha nem kérsz, de kicsi a lyuk, akkor sem fogsz semmit érezni. :)
Volt olyan, hogy a doki megkérdezte, hogy kérek-e szurit, nem kértem, de nekem olyankor nem is fájt. Ha mélyebb volt a lyuk, akkor automatikusan mondta a dokim, hogy most inkább ad szurit. Szóval nekem nincs viszonyítási alapom. :)
bi-bi-bi nálunk a fogdokinál van egy tükör, így azt is láthatom, hogy mit matat a számba és hogy mit csinál, így nem unatkozom, és valamennyire megnyugtató - hogy éppen a jó (értsd a rossz)fogamat fúrja-e. Ez a tükör a lámpán van rajta a két égő között....
nem értem, hogy miért nem terjedt el ez a technika??? :((((
Én azóta tökre megnyugodtam... ha még fáj az első szuri után akkor szólok és nem engedem neki hogy tovább fúrja...ennyi ...
Nem akarlak felizgatni, de az előző fogdokim egy szemét sz@r alak volt, adott egy szurit azt is rossz helyre, szóltam hogy fáj, erre meg ő azt válaszolta: jaj ez már kibírod... hát nem bírtam ki... aztán meg gyökérkezelésbe kezdett a tudtom nélkül... na az volt az utolsó mozdulata a számba... hosszú keresgélés után találtam rá erre a fogdokira :))) Én kerek-perec megmondtam, hogyha fájni fog - még ha érzéstelenítőt be is adott - addig nem vagyok hajlandó megengedni neki, hogy tovább csinálja... ha belekezd önkéntes döntése alapján gyökérkezelésbe, úgy hogy előtte nem szól vagy nem beszéltük volna meg, beperelem... nem lesz vita... :))) megértette, és azt mondta hogy ő nem ilyen...és tényleg nem :))))
És hozzá kell tennem mindkettő magánorvos... ég és föld! Csak az a lényeg hogy állj a sarkadra (mint az élet többi területén:) , legyél határozott, ha fáj ne engedd tovább
Azt hogy fáj-e a szuri?
Ha fáj a fogad akkor az már megváltás. Hát nekem fájni szokott a szuri is, de az első két másodperceben, utána belesüppedek a székbe, aztán adhatják a következő adagot :)))) Szerintem ez emberfüggő----
Nem nagy a lyuk,sőőt alig lehet látni.De engem zavar.:S
Meg gondolom másokat is.:S
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!