Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A lyukasfog fúrása fáj? És...

A lyukasfog fúrása fáj? És utánna a tömés?

Figyelt kérdés
Szemfogról van szó.
2010. jún. 1. 16:43
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

Ha kérsz érzéstelenítőt, akkor nem fogsz érezni semmit. Ha nem kérsz, de kicsi a lyuk, akkor sem fogsz semmit érezni. :)

Volt olyan, hogy a doki megkérdezte, hogy kérek-e szurit, nem kértem, de nekem olyankor nem is fájt. Ha mélyebb volt a lyuk, akkor automatikusan mondta a dokim, hogy most inkább ad szurit. Szóval nekem nincs viszonyítási alapom. :)

2010. jún. 2. 00:13
 12/22 anonim ***** válasza:
Én vagyok a 4lukas fogas. Ha kapsz szurit, akkor hideget érzel ( mert vizet fojatnak rá ), meg olyat hogy valami nyomja le a fogadat. De nem ám csak ennyi. Legalábbis én kaptam egy kék rettentő saanyú masszát. De ha nem érteted ozzá a nyelved akkor nem is érzed. Ezenkívül van egy nyálelszívó a szádban. Ja és az a legszarabb, hogy egész égig csak a doki pofáját lesheted....:D
2010. jún. 2. 06:18
 13/22 anonim ***** válasza:

bi-bi-bi nálunk a fogdokinál van egy tükör, így azt is láthatom, hogy mit matat a számba és hogy mit csinál, így nem unatkozom, és valamennyire megnyugtató - hogy éppen a jó (értsd a rossz)fogamat fúrja-e. Ez a tükör a lámpán van rajta a két égő között....

nem értem, hogy miért nem terjedt el ez a technika??? :((((

Én azóta tökre megnyugodtam... ha még fáj az első szuri után akkor szólok és nem engedem neki hogy tovább fúrja...ennyi ...

Nem akarlak felizgatni, de az előző fogdokim egy szemét sz@r alak volt, adott egy szurit azt is rossz helyre, szóltam hogy fáj, erre meg ő azt válaszolta: jaj ez már kibírod... hát nem bírtam ki... aztán meg gyökérkezelésbe kezdett a tudtom nélkül... na az volt az utolsó mozdulata a számba... hosszú keresgélés után találtam rá erre a fogdokira :))) Én kerek-perec megmondtam, hogyha fájni fog - még ha érzéstelenítőt be is adott - addig nem vagyok hajlandó megengedni neki, hogy tovább csinálja... ha belekezd önkéntes döntése alapján gyökérkezelésbe, úgy hogy előtte nem szól vagy nem beszéltük volna meg, beperelem... nem lesz vita... :))) megértette, és azt mondta hogy ő nem ilyen...és tényleg nem :))))

És hozzá kell tennem mindkettő magánorvos... ég és föld! Csak az a lényeg hogy állj a sarkadra (mint az élet többi területén:) , legyél határozott, ha fáj ne engedd tovább

Azt hogy fáj-e a szuri?

Ha fáj a fogad akkor az már megváltás. Hát nekem fájni szokott a szuri is, de az első két másodperceben, utána belesüppedek a székbe, aztán adhatják a következő adagot :)))) Szerintem ez emberfüggő----

2010. jún. 2. 08:56
 14/22 anonim ***** válasza:
Hát nem tudom, lehet az enyémnél is van tükör, de hülye lennék belenézni a lámpába miatta...
2010. jún. 2. 13:43
 15/22 A kérdező kommentje:

Nem nagy a lyuk,sőőt alig lehet látni.De engem zavar.:S

Meg gondolom másokat is.:S

2010. jún. 2. 14:29
 16/22 anonim ***** válasza:
amikor az én fogamat fúrta szó szerint sirtam...pedig aztán birom a fájdalmat. a tőmés igazából má nem is fáj annyira mert még mindig a fúrás fájdalmával van el foglalva az ember :S
2010. jún. 4. 18:15
 17/22 A kérdező kommentje:
De a fúrás előtt adott érzéstelenítést?
2010. jún. 4. 23:27
 18/22 anonim ***** válasza:
adott de nem érsz vele semmit. hidd el nekem
2010. jún. 7. 16:54
 19/22 A kérdező kommentje:
De szerintem ez orvostól is függ.....
2010. jún. 7. 17:37
 20/22 anonim ***** válasza:
Nem az orvostól függ, hanem attól, hogy mikor mégy. Ha későn és gyulladt akkor magadra vess, tényleg fájni fog hiába ad érzéstelenítőt. Ha elmégy időben, akkor nem fáj, ha érzésteleníti.
2010. jún. 8. 01:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!