Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A lyukasfog fúrása fáj? És...

A lyukasfog fúrása fáj? És utánna a tömés?

Figyelt kérdés
Szemfogról van szó.
2010. jún. 1. 16:43
1 2 3
 1/22 anonim ***** válasza:
100%

Ha érzéstelenítenek nem. Ha nem érzéstelenítenek, akkor fájhat.

Én régen nagyon féltem az injekciótól (azzal érzéstelenítenek) de már meg alig várom, rendesen szeretem, ahogy megszúr. :D

2010. jún. 1. 16:45
 2/22 A kérdező kommentje:

jó neked.xd

én ÍRTÓZOK az injekciótól.:S

2010. jún. 1. 16:46
 3/22 anonim ***** válasza:
100%
Én is hidd el, de akkor már inkább injekció mint az a fájdalom amit fúráskor érzel:S:S Bár nekem már a fúró hangja is fizikai fájdalmat okoz:D:D
2010. jún. 1. 16:48
 4/22 anonim válasza:
Nagyon fáj... Én nekem hetedikes koromban kifúrták 4 fogamat.. azt hittem elájulok... de aztán megedződtem , mert volt fogszabályzóm... De a fúrástól még mindig parázok.
2010. jún. 1. 16:51
 5/22 anonim ***** válasza:
Sokkal jobban fáj ha kezeletlenül hagyod és végül már a fúrás sem segít és sebészeti úton távolítják el a fogat.
2010. jún. 1. 16:55
 6/22 anonim ***** válasza:

Én is jártam már abba a cipőbe amibe Te most vagy...

Emlékszem ált. sulis 4.es lehettem, kb 5-6 évig nem is látott a fogorvos, aztán rengeteg fogat kellett betömni, én meg irtóztam a szuritól....szóval bementem, megmondtam neki, hogy nem kérek érzéstelenítőt... kicsit furcsán nézett rám, ha Te így gondolod....aztán elkezdte fúrni.... na egyből kértem a szurit.... :))))) na ennek kb 10 éve, azóta néha "repetázok" is a szuriból a fogorvosom nagy - nagy örömére :DDDD

Talán Te is megpróbálhatod így, mert mikor kicsi voltam nekem sem kellett érzéstelenítő, ha meg fájni fog rögtön szólj és utána már legalább lesz okod kérni (és legalább lesz összehasonlítási alapod :)))

Kitartás!

2010. jún. 1. 16:58
 7/22 anonim ***** válasza:

Ha valaki igazán fél a szuritól, akkor az én vok:):D. Ha még csak ki is ejtik az ijnyekció szót, akkor már képes vagyok bőgni:DVagyis már nam. Na talán kicsit, de nem a fogászatiál.

Úgy egy két éve metnem fogdokihoz, volt lyukas fogam. Azt mondták szurizni kell. Te én tényleg majdnem elájultam... Fél órán keresztül győzködtek hogy nem fáj:D Aztán beadtam a derekam. Tudod mennyire fáj? Nyomd meg egy villával közepesen a fogínyed! Na ugye hogy kibírható? Csak az a baj a villával, hogy utána is fáj. Miután beadták, egyből ( 1-2 mp. után ) már zsibbad is. A beadás maga ( hogy is fogalmazzak... nem fáj, hanem inkább ) kellemetlen. Érted. De hidd el, ha nem kérsz oltást, kibírhatatlan!!!! Az utolsó előtti lukas fogamat amikor fúrták, nem kértem ijnyekciót. Te hát én a felénél azt mondtam h mégis kérek, de sajna már késő volt. Mikzben zsibbad, és fúrják, csak annyit érel, hogy itha valai yoműá lr a fogadat. bocsi a hibákért, egypár betűt nem vesz be a billentyű

2010. jún. 1. 17:04
 8/22 anonim ***** válasza:

× mintha valaki nyomá a fogadat.

Ja és 4 lyukas fogam volt. Ja és csütörtökön megyek:D fogorvoshoz

2010. jún. 1. 17:06
 9/22 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat.:D
2010. jún. 1. 18:01
 10/22 A kérdező kommentje:
Tudná valaki,valamihez hasonlítani azt az érzést amikor fúrnak egy lyukas fogat?
2010. jún. 1. 21:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!