Az oep nem finanszírozza a gyökérkezelést, ha költözés miatt fogorvost kell váltanom?
Figyelt kérdés
Egy nagyon gyulladt,problémás fogam gyökérkezelése a helyi sztk-ban még augusztusban kezdődött meg,közepénél járunk,(3-4 hetente kaptam időpontot)és még most is fáj.Nem készült előtte röntgen sem.Nem gondoltam,hogy hónapokig húzódik,és közben költözés miatt át kell jelentkeznem másik sztk-s fogorvoshoz.Ő közölte, hogy csak akkor csinálja meg, ha kifizetem az összes költséget,ugyanis a tb-m ezt nem állja.Ez valóban így van?Van erre bármilyen szabályozás?2017. nov. 13. 20:08
1/3 anonim válasza:
Az előző fogorvos ingyen csinálta (?) mert ha igen, akkor a helyedbe visszajárnék hozzá. Beülsz egy oscarba, vagy ha van saját kocsid akkor azzal mész, és ennyi.
2/3 A kérdező kommentje:
Igen,ingyen csinálta,mert helyi lakos voltam,de már át kell jelentkeznem.3-4 hetente van csak időpont,és nem volt egyszerű így sem megoldani.Dühítő, hogy 3 hónapja kínlódok vele,és a vége meg az lesz,hogy "magánban" csináltatom.Ezt akkor lehetett volna jóval gyorsabban/hatékonyabban.
2017. nov. 13. 20:26
3/3 A kérdező kommentje:
Végül abban az intézményben,ahol az egyik doktornő csak "magánban" tudta volna vállalni, megcsinálja egy másik fogorvos,tb alapon.
Továbbra sem értem a szabályozást,hogy most mikor kinek mit fizet az oep,de úgy látszik próbálkozni kell több helyen.
2017. nov. 14. 11:26
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!