A gyökérkezelést lehet érzéstelenítés nélkül csinálni? Mi a teendő, ha beletört a tű?
Én egyszer érzéstelenítő nélkül csináltattam, mert akkoriban féltem a szúrástól.... Hát hallod. Inkább 5000 szurit adjon, akár a nyelvembe is, csak érzéstelenítő nélkül gyökérkezelést neeeee..
(Még a kislábujjamat is verte a víz konkrétan)
Régebben tényleg csinálták érzéstelenítés nélkül, eredmény szempontjából valóban jobb, mert pontosan végig tudták tömni a gyökeret. Édesapám mesélte az élményét, hogy a vége neki már kifejezetten kellemes volt. De amíg eljutottak a végéig!!! Hát, én sosem csináltattam érzéstelenítés nélkül... Szerintem kíméld magad!
A tű azért nem szokott gyakran beletörni! Ez nagyon gáz! Mindenképp menj el mihamarabb valakihez, aki esetleg ki tudja szedni a beletört darabot! Röntgennel talán a helyét meg tudják állapítani. Válts orvost! Menj szájsebészhez, akinek van röntgene.
Persze fájdalommal sem lehet sokáig húzni... Nagyon sajnállak, remélem, megoldódik ez a helyzet. Mindenképp utolsó lehetőség legyen a foghúzás. Úristen, milyen orvosok vannak! Aterzem a helyzeted valamennyire, nekem most húzták egy fogam, ráadásul orvosi hiba miatt... Kívánom neked a legjobbakat!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!