Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » A koronának azok a tagjai is...

A koronának azok a tagjai is ugyan annyiba kerülnek amiket a fogakhoz rögzítnek, mint a többi tag?

Figyelt kérdés
Tehát ha van 1 hiány az akkor egy 3-tagú híd, abból egy az ami tömör kell, hogy legyen mivel az hiányzik a másik kettőt viszont ráhúzzák a lecsiszolt fogakra, a kérdés az, hogy azokért is teljes árat kell fizetni amik nem tömörek? Vagy hogy megy ez? Én cirkóniumot szeretnék, de nem tudom kb-ra kiszámolni, mert fogalmam sincs, hogy ezeket hogy veszik?
2010. máj. 31. 14:05
 1/2 anonim ***** válasza:
Szerintem az a legtisztább, ha kérsz árajánlatot a fogorvostól. Konkrétan elmondja mire lesz szükség, mi mennyibe kerül, ő mennyit kér, és megegyeztek egy végösszegben. Én legalábbis így szoktam.
2010. máj. 31. 14:12
 2/2 A kérdező kommentje:
Köszi. Beszéltem a dokival, de ő csak annyit mondott, hogy a cirkónium korrona 45e/ tag. De azt nem tudom, hogy mi számít 1 tagnak?
2010. máj. 31. 14:14

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!