NEM BIROK ENNI segítség?
Nem kell bébiétel, én sosem ettem, bár ízlések és pofonok.
Krumplipüré, tejberizs, tejbegríz, joghurt, puding, rizs, leves.
Ezeket meg tudod enni és egyéb 'puha' ételeket is.
Egy hét, mire megszokod teljesen, de két nap múlva már nagyjából tudsz enni.
Esetleg, ha nagyon bevállalós vagy, akkor az összetettebb ételeket leturmixolod, bár nekem ehhez nem lenne gyomrom, de ismerősöm csinálta a fogműtétjénél, szóval kibírható.
Szegénykém, egyél tartalmas, folyékony vagy igen puha ételeket, ahogy javasolták.
Ha szereted s nem gond számodra, hogy nem főtt át, viszonylag folyékony lágytojást is ehetsz, az laktató és tápanyagdús. De ihatsz különféle zöldséges és gyümölcsös turmixokat is, kakaót...etc.
Meddig marad ez a fogszabályzó?
Azért "puha" ételeken sem lehet a végtelenségig élni. Kell a rágás, a kemény ételek is. Nyers zöldségek, gyümölcsök RÁGVA.
Amint írtam, két-három nap múlva már könnyebben rág az ember. Egy hét után szinte teljesen rendbe jön, akkor már bármit lehet enni.
Két hét után akár mogyorót is, egyéb 'kemény' ételeket. Nem addig kell krumplipürén élnie, amíg fent van rajta. 3 évig csak azt enni azért nem lenne kifizetődő, kevés ember tetetné fel.:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!