Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi baja van a fogamnak?

Mi baja van a fogamnak?

Figyelt kérdés
Előli fogam két oldalt szuvas volt, de az orvos már megcsinálta. Tegnap óta érintésre fáj,érzékeny és lüktet is,de csak a fog közepe,alul,oldalt nem. Már szájmozdításra is érzem. Mi baja lett? Nem úgy fáj hogy mindjárt megpusztulok,hanem csak így érzem hogy ott valami a fogamban nem okés.
2017. okt. 29. 05:35
1 2
 11/14 szandra123567899000 válasza:

akkor viszont menj vissza az orvoshoz mindenképp! Egy cipőben járunk kb..

nekem is szuvas elől a metszőfogam hátul elöl nem is látni ....hetikére van időpontom tömesre de most kicsit érzékeny ha megnyomom egy nagyon picit....meg néha bizsereg ...ugy erzem és már parázok hogy gyökérkezelik majd:( pedig alig 3 -4 mm lehet csak a szuvasodas.....

2017. okt. 29. 13:42
 12/14 A kérdező kommentje:
En elegge azon gondolkozom hogy begyulladt :( es ennek is gyokerkezeles lesz a vege .. holnap megyek fel az orvoshoz,lehetoleg minel hamarabb adjon idopontot mert nem is az hogy faj,hanem elegge kellemetlen hogy mar szajmozgasnal is erzekeny :/ nem tudom hogy ha beveszek ra fajdalomcsillapitot akkor jobb lesz-e..enni sem akarok mar mert elegge szar igy enni...javulast kivanok neked is :)
2017. okt. 29. 14:50
 13/14 szandra123567899000 válasza:
köszi neked is javulást drukkolok hogy megúszd a gyökérkezelést:) majd ird meg mi volt dokinál :)
2017. okt. 30. 09:55
 14/14 A kérdező kommentje:
Voltam a dokinál,kaptam hamarabb időpontot magánorvosnál. Kiderült semmi baja nincs,csak bele állhatott a front..
2017. nov. 1. 20:30
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!