Mi baja a fogamnak? (gyökértömés után)
Figyelt kérdés
kb 1 hónapja nagyon nagy fájdalmaim voltak elmentem orvoshoz, gyökérkezelés 4 v 5 alkalom. Már az első alkalom után sem volt semmi fájdalmam. Viszont legutóbb mikor már nem ideiglenes hanem rendes tömést rakott be, azóta fáj. Először azt hittem az a baj, hogy magas a tömés. Azt lecsiszolta. De még mindig fájdalmaim vannak. Pedig elvileg gyökértömött fogat nem szabadna érezni.
Lehet rossz fogat kezelt, mert a két fogam között fáj.
Lehet az ínyemnek van valami baja? vagy érzékeny?
Most ha visszamegyek kihúzza?
Aztán lehet alapból ennek a fognak semmi baja sem volt?
2017. febr. 16. 19:14
1/2 anonim válasza:
Lehet, hogy a mellette lévő fogad fáj.Az orvos csinál majd egy rtg felvételt, és eldönti, hogy mi a következő lépés. Menj vissza!
2/2 anonim válasza:
Pontosítani kéne milyen fájdalom, ha lüktető akkor valószínű maradt benne egy ideg mert ez megeshet egyébként és az van totál begyulladva a végleges tömés miatt. De ha csak tompa fájdalmat, inkább érzékenységet érzel az lehet a foggyökér mellett lévő ideg miatt is, ami egyrészt normális mert az még kezelés után 3 hónapig is fájdogálhat. Én nekem ezt mondta is a doki hogy ezzel számoljak, de ha nagyon idegesít menjek vissza és készít róla RTG felvételt. Persze egy idő után ez megszűnt, már el is felejtettem a dolgot. Akkor ugye 1 év után visszamentem fogkő leszedetésre, és akkor a doki rákérdezett mi a helyzet azzal a fogammal és már szinte el is felejtettem a dolgot.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!