Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Ideiglenes tömés fele kiesett....

Ideiglenes tömés fele kiesett. Várhatok vele keddig? Akkor van időpontom a fogorvoshoz.

Figyelt kérdés
Végleges gyökértömést csinált a fogorvos csütörtök délben, és kedden kell visszamennem, hogy a fogamban az ideiglenes tömést véglegesre cserélje. De nem tudom, hogy lehet-e baj belőle addig, mert a fele kiesett az ideiglenes tömésnek. Addig nem fogok rágni ezen az oldalon, elvileg a gyökértömés már megszilárdult alatta, legalábbis azt mondta 48 óra múlva teljesen megköt.

2016. ápr. 30. 20:32
 1/4 anonim ***** válasza:
Van gyökérkezelt fogam, de ez a végleges-ideiglenes tömés dolgot így nem tudom követni. Ha nem fáj, nincs egyéb panasz, akkor nem kell sietni az orvoshoz, a legrosszabb ami történhet, hogy annyival később lesz véglegesítve, mert ismét ideiglenes tömést tud csak bele tenni kedden. De nem árt telefonon egyeztetni az orvosával, hátha ad korábbi időpontot. Addig is jó, ha kíméli.
2016. ápr. 30. 22:36
 2/4 anonim ***** válasza:
Ha csak a fele esett ki, akkor semmi gond, a tetejéről nekem is lemorzsolódott, keddig ne egyél azon az oldalon, de szerintem így sem tud belemenni étel, hiszen csak a fele esett ki.
2016. máj. 1. 08:27
 3/4 anonim ***** válasza:
Hívd fel és kérdezd meg, az sem jó ha nem steril és a tömés alatt marad majd baktérium stb, hiába nem él már.
2016. máj. 1. 19:16
 4/4 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat!

Beszéltem a fogorvosommal, azt mondta elég, ha holnap megyek, addig is minden evés után öblögessek és ne rágjak azon az oldalon.

2016. máj. 2. 09:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!