Gyökértömés után szokatlan íz, normális?
Sziasztok!
2 héttel ezelőtt kezdődött a gyökérkezelésem. Első alkalommal a doki kipucolta a gyökércsatornát, majd kaptam egy gyógyszeres tömést, második alkalommal még pucolt rajta egy kicsit és ismét gyógyszeres tömést kaptam. Ma, azaz a harmadik alkalommal kaptam meg a gyökértömést, a tetejére még ideiglenes töméssel, jövő héten megyek vissza a végleges tömésre. Amikor ma végeztünk azt mondta a ,doki, hogy még egy órán át nem rághatok (vagyis ehetek). Erre ráhúztam még egy órát, és csak két órával később ebédeltem, tésztát, ami amúgy sem nagyon rágós ételek közé tartozik. Mikor befejeztem az evést, ahogy a nyelvemmel hozzáértem a fogamhoz hirtelen csípős és nagyjából keserű ízt éreztem. Eddig sohasem tapasztaltam ilyesmit. Ez normális ilyenkor? Vagy az is lehetséges, hogy valahogy egy kicsit megsérült az ideiglenes tömés és elkezdett "ereszteni"?
A válaszokat előre is köszönöm! :)
Ha ideiglenes tömésnél érzed a furcsa ízt, az teljesen normális, mert ez gyógyszeres:
Én is éreztem fura ízt a végleges tömés után, gondolom a fertőtlenítő amivel pucolta tömés előtt.
A fedőtömés, az nem túl szilárd, ne aggódj, nem sérült ott meg semmi.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!