Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Mi a baja a fogamnak?

Mi a baja a fogamnak?

Figyelt kérdés
Az első fogam néha elkezd lüktetni de nem fáj hanem csak kellemetlen érzés. Neten utánanéztem de konkrét választ nem találtam sehol.Remélem semmi komoly. 1 hete fáj kisebb-nagyobb időközönként.Kívülől semmi elváltozás nincs rajta. Ötletek?

2016. nov. 19. 00:45
 1/3 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
Lehet, hogy elkezdett szuvasodni (belülről), vagy begyulladt a fogbeled. Addig kérj időpontot egy fogorvostól, amíg csak kellemetlen, mert ha tényleg elkezd fájni, akkor lehet, hogy csak fájdalomcsillapítóval fogod kibírni, és ha sürgősségire kell menned, ott lehet, hogy ki is húzzák. Ha csak tömni kell, akkor még megmenthető a fogad, de ehhez időben el kell menned. Persze az is lehet, hogy semmi komoly, és elmúlik magától. Nem írtad, hány éves vagy és mennyi cukrot/cukrosat eszel, szóval enélkül látatlanban nehéz konkrétumot írni, de biztosat csak fogorvos tudna mondani, vagy még ő sem, mert ő sem lát be a fogad belsejébe.
2016. nov. 19. 01:18
 2/3 A kérdező kommentje:
18/f. Kávét meg ásványvizet szoktam inni.
2016. nov. 19. 02:21
 3/3 lencsefőzelék ***** válasza:
100%
Egyik se tesz jót (se a fogaidnak, se a szervezetednek).
2016. dec. 3. 01:08

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!