Amikor csukva van az ember szja akkor a rágófogak összeérnek?
Figyelt kérdés
Ezen még soha nem gondolkodtam, de nekem nem érnek össze, mikor összezárom a fogaimat csak a szem és metszőfogak érnek össze a rágófogak nem.2017. aug. 30. 19:57
1/4 anonim válasza:
Ha simán becsukom a számat akkor összeérnek. Ha direkt úgy zárom össze, hogy a metszőfogak érjenek össze, akkor nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Ha nekem sehogyse érnek össze akkor mi a helyzet 34 éves vagyok
2017. aug. 30. 20:25
3/4 anonim válasza:
Ha tudsz rendesen rágni, és jók is a fogaid, akkor semmi gond.
4/4 anonim válasza:
Én tudom mitől van! A helyes harapásnál ha a helyén van az állkapcsod akkor az alsó metszőfogak a felsők mögött vannak egy picivel és hátúl össszeérnek az örlők. Ez a helyes harapás. Valószínűleg kis túlharapásod van ezért ha az állkapcsod a megfelelő pozícióba teszed akkor hátúl nem ér össze. Viszont ha úgy tartod ahogy kényelmes, ahogy rágsz, akkor összeér hátúl de valószínűleg hátrébb van az alsó állkapcsod. Nekem is túlharapásom volt, kaptam fogszabályzót most már ha előre tolom a jó helyére ott kényelmes ott is rágok és hátúl is összeér (már nem vagyok fogszabályzós)
remélem érthető volt a magyarázat.
Egy 17 éves lány
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!