Állandó fájdalmas szájzár ellen mit tegyek? Hova menjek?
Nem vagyok olyan öreg,hogy csak műtéttel lehessen helyrehozni. ott a fogszabályzás és a harapásemelő ,szerintem ha most kezelik huszonéves koromban akkor helyre fog jönni. De majd kiderül egy jó hét múlva,mert már kértem időpontot állkapocsízületi szakemberhez.
igen én nem adok akárki véleményére főleg,ha 100% hogy hülyeséget beszél, többször volt már röntgenezve a fogam és mindig elmondták,hogy nagyon szépen nőtt ki a bölcsességfogam és mint írtam semmi baja.
Igen Ez valóban rosszabb,mert ez jó pár százasba fog kerülni nem úgy mint kikapni egy fogat ingyen.
Huszonéves korodban állkapocs problémát már nem fognak fogszabályzással kezelni. Na meg fogszabályzással sem tudják azt kezelni, hogy szájzárad van.
De mondom. Legyél okosabb minden orvosnál. A szájzár nem véletlenül van.
Nem félek,csak feleslegesen nem fogom kiszedetni. Mint írtam megyek másik orvoshoz,nem pedig egy tanulóhoz akinek fogalma sincs róla. Őszintén sajnálom azokat akiknek sztk-ba kell járniuk és az orvosi ellátás legalját kapják,nekem ebből ez jött le,egy tanuló aki fittyet hányt arra,hogy teljesen egészségesek a fogaim,viszont más tanulótársa is megállapította,hogy egyértelműen nem fog eredetű a problémám. De a lány próbálta erőltetni az internetről hozott szöveget,hogy felesleges az a fog...xd Ezen az elven testrészeinktől,szerveinktől megszabadulhatnánk.
Nos ha nem lehet kezeltetni fogszabályzóval amit kétlek,akkor nem zárkóznék el egy állkapocsműtéttől ,ha valóban ez a megoldás. De majd kiderül és megírom a helyes diagnózist.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!