Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Kb mennyi idő után forrt be a...

Kb mennyi idő után forrt be a sebetek foghúzás után?

Figyelt kérdés
Csütörtökön húzták/vésték a fogam, eléggé zavar a megmaradt seb, atomgusztustalan érzetre. Kábé mennyi idő kell neki a gyógyuláshoz?
2017. aug. 5. 14:59
 1/6 anonim ***** válasza:
Az egy ideig olyan marad, nekem a bölcsességfogamat műtötték ki, pár hétig eléggé szopóágon voltam vele. Ki kell bírni.
2017. aug. 5. 15:04
 2/6 anonim ***** válasza:
Kb. 2,5-3 hèt volt nekem.
2017. aug. 5. 16:19
 3/6 anonim ***** válasza:

Sok mindentől függ és egyénenként változó.

Függ a seb nagyságától, melyik fogat, hol húzták. Gyulladásban volt- e mikor kiszedték.

Nekem pl. a felső fogam helye lassabban gyógyul, mint az alsó. Az alsó egy hónap alatt rendbe jött. A felső kétszer ennyi időbe telt. Mindkét esetben nagy őrlő fog volt. A dohányzás is lassíthatja a folyamatot.

A seb kb. egy hét és elég elviselhetően fog kinézni. Mire rágni tudsz azon az oldalon legalább egy hónap, de lehet több.

2017. aug. 5. 16:55
 4/6 anonim ***** válasza:
Nekem a varratszedés után eléggé szétnyílt a lyuk, 2-2,5 hónapba tellett, mire teljesen nyomtalanul begyógyult. Nem okozott problémát, csak ronda látvány volt.
2017. aug. 5. 18:56
 5/6 anonim ***** válasza:
Nekem alsó 6-os rágótabletta húztak, és a fenti kommentek alapján nekem tök szerencsém volt, mert varratszedes után (1 hét) még volt lyuk, de nagyon gyorsan, pár nap alatt már olyan volt, mint most. Az orvos is meglepődött rajta, hogy milyen gyorsan gyógyult. Szóval ez lehet, hogy egyedi eset. Hátha a tiéd is ilyen lesz. Gyógyulást!
2017. aug. 7. 20:21
 6/6 anonim ***** válasza:
Rágótabletta :D na jó... Szóval rágófogat akartam írni. Jó dolog az sms könnyítő.
2017. aug. 7. 20:23

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!