Szerintetek szemtelenség lenne a magánorvossal szemben?
Magán úton járok fogorvoshoz. Úgy indult, hogy az egyik fogam begyulladt a körzeti fogorvost kétszer kerestem fel soha nem volt rendelés. Egyébként mindig ilyen mesébe illő hol van hol nincs rendelés van nálunk a körzeti fogorvosnál, pedig amúgy nagyon jó orvos.
Gyorsan kellett hát egy megoldás, sztk-ba féltem menni, szóval kerestem egy fogorvost, aki ellátott még ha fizetnem is kellett érte.
A gyulladásból egyik baj követte a másikat és úgy voltam vele, hogy ha ez az orvos elkezdte, akkor csinálja is végig, Ő ismeri az előzményeket.
El is kezdte a kezelésem. Legutóbbi húzásnál (lassan egy hete) ugyancsak komplikált volt az ügy és letört a mellette levő fogamból egy darabot, mondta is, hogy majd tömni kell.
Van is időpontom a szabi utánra (igaz még a húzád előtt lebeszéltük a következô kezelést, akkor még ilyesmiről szó sem volt)
DE
Mostmár két hétig szabin lesz. A letört fogam pedig ahogy gyógyul a seb, mintha egyre érzékenyebb lenne. Figyelgetem és napról napra csúnyább, pedig nagyon figyelek a szájápolásra (3x mosok fogat, minden étkezés után, kiemelten a seb környékén + szájvíz), de ez eleve így megy nálam, hiába minden a fogaim sorra mindják be az unalmast. Arra gondoltam, hogy megcsináltatom a körzetissel azt a letört fogat. Nagy bunkóság lenne tőlem? Megharagudna a doki érte? Vagy ha elmondom, hogy kezdett fájni, akkor elnézi nekem?
Félek, hogy annyira megromlik, hogy azt is húzni kell. Nem akarok több húzást.
Ha az egészségemről lenne szó, pont telibesz...nám hogy megbántódik-e az orvos.
Nem küldöm el az anyukájába, szóval nem is lenne oka megsértődni. Te meg nehogy már KÉT HÉTIG nemhogy enni, de egyszerűen létezni se tudj fájdalom nélkül, mert szerinted csak annak a dokinak van privilégiuma a szádba. A te tested, te egészséged, nehogy egy idegen lelkicsipkéje legyen már a fontosabb!
Nyomás dokihoz :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!