Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Be van gyulladva a fogam,...

Be van gyulladva a fogam, most húzassam ki vagy várjak?

Figyelt kérdés

Sziasztok, ma délelőtt voltam fogorvosnál és írt fel dalacint 3x1-t és cataflam dolot. Sajnos nem állítja ki a fájást a cataflam és elgondolkoztam rajta, hogy visszamegyek kihúzatni így, nem hétfőn a megbeszélt időpontban.

Szerintetek várjak, vagy menjek ma?

Nagyon fáj a fogam semmit nem tudok harapni vele és a gyógyszer kb fél órára se mulassza el.

Köszönöm.

2017. júl. 22. 15:56
 1/6 anonim ***** válasza:

Az a baj, hogy így az érzéstelenítő sem hat rendesen.

Húzták már úgy fogam, hogy nem hatott eléggé, pedig nem egyet kaptam, hát kevés fájdalmasabb dolog van, megizzadtam rendeseb, mire vége lett.

Szedd a dalacint. És úgy, hogy a cataflammal egyszerre vedd be. Szóval 3x1 az is.

Vény nélküli vagy vényes a cataflam?

2017. júl. 22. 16:50
 2/6 A kérdező kommentje:
Vény nélküli, 25mg-s dolo, a 50-es vény köteles sajnos
2017. júl. 22. 17:49
 3/6 anonim ***** válasza:

Akkor ez a baj.

Egy ügyeletet kellene keress, ahol felírják az 50 mgost és egy patika ügyeletet.

A 25 mg nekem sem használ soha. Viszont, ha dalacint kapok, mindig íratok ki 50 mg cataflamot is. A kettő együtt erős de hatásos. A gyulladás lemegy, a fájdalom elviselhető

2017. júl. 22. 19:26
 4/6 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen
2017. júl. 22. 21:07
 5/6 anonim ***** válasza:
Kérdező, ha beveszel 2 db 25-ös cataflamot, ott vagy, mint ha bevettél volna egy 50-eset.
2017. júl. 23. 09:38
 6/6 anonim ***** válasza:

Húzták már gyulladt fogamat, iszonyatosan fájt! Én kivárnám még hat a gyógyszer...

(Legutóbb 'csak' gyökérkezelni kellett volna, de az érzéstelenítők mellett is éreztem a kocogtatást, úgyhogy írt fel az orvos azi sandozt (3db-os) pénteken, hétfőn semmit nem éreztem a kezelésből, sőt már szombaton is kevésbé fájt a fogam...)

2017. júl. 23. 15:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!