Be van gyulladva a fogam, most húzassam ki vagy várjak?
Sziasztok, ma délelőtt voltam fogorvosnál és írt fel dalacint 3x1-t és cataflam dolot. Sajnos nem állítja ki a fájást a cataflam és elgondolkoztam rajta, hogy visszamegyek kihúzatni így, nem hétfőn a megbeszélt időpontban.
Szerintetek várjak, vagy menjek ma?
Nagyon fáj a fogam semmit nem tudok harapni vele és a gyógyszer kb fél órára se mulassza el.
Köszönöm.
Az a baj, hogy így az érzéstelenítő sem hat rendesen.
Húzták már úgy fogam, hogy nem hatott eléggé, pedig nem egyet kaptam, hát kevés fájdalmasabb dolog van, megizzadtam rendeseb, mire vége lett.
Szedd a dalacint. És úgy, hogy a cataflammal egyszerre vedd be. Szóval 3x1 az is.
Vény nélküli vagy vényes a cataflam?
Akkor ez a baj.
Egy ügyeletet kellene keress, ahol felírják az 50 mgost és egy patika ügyeletet.
A 25 mg nekem sem használ soha. Viszont, ha dalacint kapok, mindig íratok ki 50 mg cataflamot is. A kettő együtt erős de hatásos. A gyulladás lemegy, a fájdalom elviselhető
Húzták már gyulladt fogamat, iszonyatosan fájt! Én kivárnám még hat a gyógyszer...
(Legutóbb 'csak' gyökérkezelni kellett volna, de az érzéstelenítők mellett is éreztem a kocogtatást, úgyhogy írt fel az orvos azi sandozt (3db-os) pénteken, hétfőn semmit nem éreztem a kezelésből, sőt már szombaton is kevésbé fájt a fogam...)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!