Kezdőoldal » Egészség » Fogak, szájápolás » Milyen érzés lesz? Kb egy...

Milyen érzés lesz? Kb egy hónap múlva leveszik a (rögzített) fogszabályzóm, és el se tudom képzelni, hogy mi lesz.

Figyelt kérdés
Mennyi ideig fog tartani? Fájni fog? Mit fog egészen pontosan csinálni a doki? És már akkor rögtön mintát vesz az éjszakaihoz? És a polírozás vagy micsoda az is akkor rögtön lesz? (minden kérdésre válaszoljatok, pls)
2010. máj. 23. 11:31
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:
0%
Örülök, hogy valakinek csak ennyi problémája van, hogy milyen lesz miután leveszik a fogszabályzóját.
2010. máj. 24. 21:05
 12/13 A kérdező kommentje:

köszi az infókat.

Utolsó: mivel nem tudod, hogy mennyi problémám van, és itt speciel "csak" ezt akartam megkérdezni, ezért REMÉLEM neked aztán van dögivel, vagy ahogy tetszik... szánalmas...

2010. máj. 24. 21:58
 13/13 anonim ***** válasza:
0%

Jaja, nem tudhatom. Csak egy ártatlan kis gondolat volt, mivel hogy egy nyilvános oldalon, ország-világ előtt ezt a problémádat írtad le. Az ember általában azért érdeklődik a neten, hogy egy hatalmas problémáját megoldja vagy legalább csak kezelni tudja. Ebből a hétköznapi okosságból mertem ilyen szőrnyű kommentet írni neked!

Tudod, van egy olyan idézet, hogy: "Mindenki csak a saját sorsát bírja elviselni, a másé alatt összeesne."

Üdv,

a szánalmas komment író!

2010. máj. 25. 17:57
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!